Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

Stijg Op en Verken Arakkis met de Nieuwe LEGO® Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter

Vandaag heeft de LEGO Group haar allereerste bouwervaring uit het Dune-universum aangekondigd, gebaseerd op de filmadaptatie van Frank Herbert's meesterwerk door Denis Villeneuve in samenwerking met Legendary Entertainment. De LEGO® Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter brengt een van de meest iconische vliegtuigen uit het met specie gevulde sci-fi epos tot leven in LEGO-brickvorm.
Als onderdeel van deze nieuwe bouwervaring met 1.369 stukjes, kunnen Dune™-fans nu het dynamische, op een libel geïnspireerde ontwerp van een Ornithopter als nooit tevoren nabouwen. De functionele bladen van het vliegtuig kunnen flapperen en zich met een rotatie van 180 graden terugtrekken.
Met een hoogte van 23 cm, een lengte van 57 cm en een breedte van 79 cm, beschikt de LEGO Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter over inklapbaar landingsgestel. De set bevat tevens acht gloednieuwe LEGO-minifiguren van sleutelpersonages uit Dune™, waaronder Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho en Baron Harkonnen in zijn lange gewaad.
Afbeelding van LEGO-minifiguren van de sleutelpersonages uit Dune, waaronder Paul Atreides, Lady Jessica, Gurney Halleck, Chani, Leto Atreides, Liet Kynes, Duncan Idaho en Baron Harkonnen in zijn lange gewaad. De LEGO Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter is een verbluffend speelgoed of displaystuk voor fans van Frank Herbert's originele Dune-romans en Denis Villeneuve's recente kaskraker-filmfranchise, met Dune: Deel Twee™ dat in de bioscopen verschijnt op 15 maart 2024.
"Net als fans over de hele wereld waren we volledig in de ban van het epische Dune toen het uitkwam. Onze terugkeer naar Arakkis in Dune: Deel Twee was de perfecte gelegenheid om dit iconische schip tot leven te brengen in LEGO-brickvorm," aldus Michael Psiaki, Design Master bij de LEGO Group. "Bouwers kunnen nu dit indrukwekkende schip met verbazingwekkende details nabouwen, of het nu is om trots te tonen of hun favoriete scènes uit het epische Dune-saga thuis na te bootsen."
"Het omtoveren van een geliefd Dune-icoon tot een LEGO-meesterwerk is altijd ons streven geweest. Het unieke en creatieve ontwerp van dit product sluit perfect aan bij zowel de Dune- als de LEGO-geest, en we kijken er naar uit dat fans van alle leeftijden van de ervaring kunnen genieten," zei Amber Sheppo, Vice President, Consumer Products and Partnerships, Legendary Entertainment.
De LEGO Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter is beschikbaar voor pre-order vanaf 24 oktober en te koop vanaf 1 februari 2024, in de winkels en online voor 164,99 USD / EUR en 149,99 GBP.
De LEGO Icons Dune™ Atreides Royal Ornithopter maakt deel uit van het assortiment LEGO-sets voor volwassenen, waarmee volwassenen zich kunnen onderdompelen in bouwervaringen en hun creativiteit kunnen uiten door meesterwerken te creëren die ze met trots in hun huis kunnen tentoonstellen.
TimeStamp: 2023-10-24 17:32:47
Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.