Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Grot 21113

Ga op zoek naar essentiële grondstoffen in de avontuurlijke wereld van LEGO® Minecraft™ met de De Grot-set.
Graaf met de ijzeren hak naar ertsen en mineralen, ruim obstakels op met dynamiet en maak obsidiaan met stromend water en lava.
Deze set bevat twee minifiguren, Steve en een zombie, plus een spin.
Begin vandaag nog met bouwen en ontdek de mogelijkheden van deze set!

Waar is LEGO De Grot 21113 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
249
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21113
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de avontuurlijke wereld van LEGO® Minecraft™ en waag je in De Grot! Hier ga je op zoek naar de meest essentiële grondstoffen om te overleven in een wereld vol vijandige zombies en spinnen. Met de ijzeren hak graaf je diep in de aarde om waardevolle ertsen en mineralen te ontginnen. Wees dapper, want gevaren loeren om elke hoek!

Maak gebruik van dynamiet om obstakels uit de weg te ruimen en combineer het stromende water en de lava om kostbaar obsidiaan te creëren. Maar wees gewaarschuwd: de zoektocht naar deze grondstoffen is niet zonder risico!

En als je even moet bijkomen van al het avontuur, kun je je energie weer op peil brengen met de kist vol brood. Zo kun je weer volop verder gaan met je ontdekkingstocht naar de volgende essentiële grondstof.

Deze set bevat twee minifiguren, Steve en een zombie, plus een spin. Samen met de bijbehorende accessoires, zoals een hak, kist en brood, heb je alles wat je nodig hebt om de uitdaging van De Grot aan te gaan. Het bevat 249 bijbehorende LEGO® stukken, zodat je volop kunt bouwen en creëren.

De Grot-set is niet alleen een geweldige uitdaging voor fans van LEGO® en Minecraft™, het is ook nog eens het perfecte cadeau voor jongeren en volwassenen die houden van avontuur en creativiteit. Door de set om te bouwen en te combineren met andere sets in de reeks kun je je eigen LEGO® Minecraft™ wereld creëren.

De set heeft een hoogte van 15 cm, is 22 cm breed en 14 cm diep. Het bevat onder andere een waterval, lava, kool, ijzer, roodsteen, goud en obsidiaan, een toorts en een ladder. Deze set is ontworpen om tot de verbeelding te spreken en je het gevoel te geven dat je echt in de Minecraft™-wereld bent!

Kortom, met de De Grot-set van LEGO® Minecraft™ ga je op een spannende zoektocht naar de meest essentiële grondstoffen. Ben jij dapper genoeg om deze uitdaging aan te gaan? Begin dan vandaag nog met bouwen en ontdek alle mogelijkheden die deze set te bieden heeft! En vergeet niet: wees voorzichtig, want in De Grot weet je nooit wat er om de hoek schuilt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21118

De Mijn

foto van lego set21256

Het kikkerhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.