Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Mijn 21118

Met LEGO set 21118 De Mijn kun je je eigen avonturen beleven in een mysterieuze mijn.
De set bevat 926 LEGO stukken, een Steve minifiguur en vijf afzonderlijke mobs.
Ontdek de schatten van de mijn en verzamel zeldzame edelstenen.
Verdedig jezelf tegen vijandelijke mobs en bouw je eigen Minecraft wereld.

Waar is LEGO De Mijn 21118 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 89.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
922
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21118
lego insiders punten icoon
0
punten

Welkom in de wereld van Minecraft™, waar de mogelijkheden oneindig zijn! Jij bent de meester van je eigen creaties en niets is te gek. Met de LEGO® set 21118 De Mijn krijg je de kans om je eigen avonturen te beleven in het hart van een mysterieuze mijn.

In deze set vind je alles wat je nodig hebt om een volledige mijnbouwexpeditie te plannen. Met 926 LEGO® stukken, een Steve minifiguur met wapens en accessoires en vijf afzonderlijke mobs, waaronder een Creeper™, zombie, skelet en spin, krijg je alles wat je nodig hebt om jouw Minecraft™ universum tot leven te brengen.

Dit is jouw kans om de schatten van de mijn te ontdekken. Laat jezelf door de gigantische spoorweg voor mijnwagens naar de diepste krochten van de mijn leiden en verzamel de zeldzame edelstenen die hier verborgen liggen. Maar wees gewaarschuwd, er zijn vijandelijke mobs die je zullen proberen te stoppen terwijl je de geheimen van de mijn verkent.

De set bevat een indrukwekkende rotswand met een explosiefunctie, dynamiet, toortsen en twee bomen om je omgeving af te maken. Met de diamant, roodsteen, kool en de schatkist vol met waardevolle spullen, heb je alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten en de ultieme mijnbouwervaring te beleven.

Laad de mijnkar vol met edelstenen en raas op de spoorweg naar buiten en begin aan je volgende avontuur. Of trek ten strijde met Steve en zijn wapens, inclusief een zwaard en boog, en verdedig jezelf tegen de vijandelijke mobs die je tegenkomt tijdens je reis.

De LEGO® set 21118 De Mijn biedt voor jong en oud de perfecte mix tussen realisme en creativiteit. Bouw je eigen Minecraft™ wereld en verken de avonturen die op je wachten. De set is 32 cm hoog, 40 cm breed en 25 cm diep en biedt volop ruimte voor al je creativiteit.

Wees de held van je eigen Minecraft™ wereld en bouw je eigen De Mijn set vandaag nog. Voeg andere sets uit de reeks toe en breid je eigen LEGO® Minecraft™ wereld uit tot het oneindig!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 89.95 (25-05-2023) € 89.95 (25-05-2023) € 89.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21165

De bijenhouderij

foto van lego set21128

Het dorp

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.