Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Woestijnuitkijkpost 21121

De LEGO set 21121 Woestijnuitkijkpost is een spannende toevoeging aan de Minecraft collectie.
Bouw een fort om jezelf te beschermen tegen skeletten, en verken de omgeving met een boot.
Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagde missie, inclusief minifiguren en accessoires.
Combineer deze set met andere LEGO Minecraft sets voor nog meer avontuur.
Bestel vandaag nog deze must-have set en maak je op voor actie en avontuur in de wereld van Minecraft!

Waar is LEGO Woestijnuitkijkpost 21121 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
519
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21121
lego insiders punten icoon
525
punten

Welkom in de angstaanjagende wereld van Minecraft! Het is tijd om jezelf te bewapenen en een fort te bouwen om je te beschermen tegen de vijandige mobs die overal om je heen spawnen. Met de LEGO set 21121 Woestijnuitkijkpost heb je alles wat je nodig hebt om jezelf te verdedigen tegen de skeletachtige silhouetten die verschijnen als de avond valt.

Help Alex bij het bouwen van het huis en de uitkijktoren van de Woestijnuitkijkpost. Maak een beschermende muur en plaats brandende fakkels rond het fort voor extra beveiliging. Laat de tamme wolf de wacht houden terwijl je zelf een bed, een tafel, een deur, een ladder en een boot bouwt.

Vaar eropuit op zoek naar verse etenswaren binnen de muren van de Woestijnuitkijkpost. Maar wees voorbereid op een aanval van de skeletten die vlakbij liggen te wachten. Grijp je wapens, laad de TNT-lanceerder en maak je klaar voor de strijd! Als je de skeletten hebt verslagen, kun je terugkeren naar je fort en de oogst binnenhalen.

De set bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagde missie. Inclusief 2 minifiguren met diverse wapens en accessoires: Steve en Alex, plus een wolf en 2 skeletten. Het fort bestaat uit een huis en uitkijktoren, TNT-lanceer- en -ontploffunctie, boot om zelf te bouwen, werktafel, deur, ladder, 4 fakkels, redstone fakkel, cactus en graan- en suikerrietelementen. De perfecte geschenk voor fans van LEGO bouwspeelgoed en Minecraft!

Bouw de set om voor meer LEGO Minecraft creaties! De set bestaat uit 519 LEGO elementen. Zet je fantasie aan het werk en creëer je eigen LEGO Minecraft wereld. Combineer deze Woestijnuitkijkpost met andere uit de reeks en maak jouw eigen avontuur.

Met deze stoere LEGO set kunnen zowel jongeren als volwassenen zichzelf onderdompelen in de wereld van Minecraft en hun creativiteit de vrije loop laten. De LEGO set 21121 Woestijnuitkijkpost is een must-have voor iedereen die op zoek is naar actie, avontuur en spanning. Bestel de set vandaag nog en ga op pad in de gevaarlijke wereld van Minecraft!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (25-05-2023) € 59.95 (25-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21180

De Bewakersstrijd

foto van lego set21179

Het Paddenstoelenhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.