Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Netherfort 21122

Breng je heldendaden naar de wereld van Minecraft met LEGO set 21122! Verover het Netherfort met behulp van Steve en Alex.
Pas op voor vijandige mobs en lava.
Vecht tegen Blaze en Zombie Pigman en versla de vuurbolschietende Ghast.
Verzamel schatten en creëer je eigen wereld met deze set.
Geschikt voor fans van LEGO en Minecraft, met glowstone-elementen en lichteffecten.
Afmetingen: 18 cm hoog, 40 cm breed, 12 cm diep.

Waar is LEGO Het Netherfort 21122 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
571
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21122
lego insiders punten icoon
750
punten

Wil jij de held zijn in de wereld van Minecraft™? Zorg dan dat je bent voorbereid op het Netherfort! Dit angstaanjagende bouwwerk wordt bewaakt door een horde vijandige mobs, maar met de hulp van Alex en Steve kunnen jij en je vrienden het aan.

Stap door het obsidiaanportaal en betreed het duistere en mysterieuze Netherfort. Neem je diamanten houweel en zwaard mee en maak gebruik van de glowstone om de weg te vinden. Maar pas op voor de lavastroom, want voor je het weet zit je vast!

Als je eenmaal bij het fort bent aangekomen kun je beginnen met de aanval. Bouw een ingangspunt om door de muur van het fort te breken en ga de strijd aan met de Blaze die het fort bewaakt. Zorg dat je ook je diamanten zwaard bij de hand hebt om een verrassingsaanval uit te voeren op de Zombie Pigman.

Maar het gevaar is nog niet geweken. Je moet het opnemen tegen de vuurbolschietende Ghast. Houd je hoofd erbij en verover de schatkist met de 2 diamanten en het gouden zwaard. Vergeet niet om onderweg paddenstoelen en Netherwart te verzamelen en op zoek te gaan naar Netherkwartserts.

Met deze LEGO® Minecraft™ set kun je al je fantasie de vrije loop laten. Bouw het Netherfort om voor meer avonturen en combineer deze biome met andere sets van LEGO® Minecraft™ om je eigen wereld te creëren.

De set bevat 571 LEGO® elementen en bevat 3 minifiguren met diverse wapens en accessoires: Steve, Alex en een Zombie Pigman. Daarnaast zijn ook een Blaze en een Ghast inbegrepen, evenals een Netherportaal met lichteffect, 2 glowstone-elementen die oplichten in het donker, lavastroomfunctie, 3 draagbare vuurtjes, paddenstoel- en Netherwartelementen, 2 blokken Netherkwartserts en een schatkist met 2 diamantelementen.

De afmetingen van de set zijn 18 cm hoog, 40 cm breed en 12 cm diep. Het is dus het perfecte cadeau voor fans van LEGO® bouwspeelgoed en Minecraft™. Verlicht je pad met de glowstone-elementen die oplichten in het donker, schiet vuurbollen af uit de muil van Ghast en beleef de spannendste avonturen in het Netherfort!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21126

De Wither

foto van lego set21132

De jungletempel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.