Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De IJzergolem 21123

LEGO set 21123: De IJzergolem laat spelers spannende avonturen beleven in de wereld van Minecraft.
Met meer dan 200 LEGO stenen kunnen kinderen de IJzergolem bouwen en een verrassingsaanval uitvoeren op een zombie.
De set bevat ook minifiguren, een biggetje en accessoires zoals een fakkel en een pompoen.
Met afmetingen van 8 cm hoog, 19 cm breed en 15 cm diep, past deze set perfect in elke LEGO collectie.
Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO De IJzergolem 21123 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 21.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
208
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21123
lego insiders punten icoon
187
punten

Beleef spannende avonturen in de Minecraft wereld met de LEGO® Minecraft set: De IJzergolem! Smelt de ijzererts in de oven en maak ijzeren bouwblokken op je crafting-tafel. Bouw vervolgens de machtige IJzergolem en voer een verrassingsaanval uit op de ronddwalende zombie! Deze set is speciaal ontwikkeld voor jonge fans van de populaire videogame en bevat meer dan 200 LEGO® stenen.

Inclusief twee minifiguren, Alex en een zombie, plus een IJzergolem en een biggetje waarmee je fantastische avonturen kunt beleven. Voer met behulp van de geheime pop-up-functie een verrassingsaanval uit op de zombie en bescherm je land tegen ongewenste indringers. Delf met je diamanten houweel het ijzererts uit de Minecraft wereld en smelt het in de oven. Maak vervolgens de ijzeren bouwblokken op je crafting-tafel en stapel ze op elkaar om de IJzergolem te creëren. Voeg het pompoenhoofd toe om hem compleet te maken!

Maar dat is niet alles, want deze set bevat ook een fakkel om zelf te bouwen en een pompoen. En Alex is uitgerust met een houweel om je te helpen bij het bouwen. Laat je verbeelding de vrije loop en bouw de set om voor nog meer LEGO® Minecraft™ creaties!

Met zijn afmetingen van 8 cm hoog, 19 cm breed en 15 cm diep past de set perfect in elke LEGO® collectie. Het is een geweldig cadeau voor fans van de populaire videogame en biedt urenlang speelplezier en creativiteit.

Bestel nu jouw LEGO® Minecraft set: De IJzergolem en beleef fantastische avonturen in de Minecraft wereld! Verzamel ook de andere Minecraft sets van LEGO® en bouw je eigen avonturen. Bij elke set krijg je de kans om de werelden van Minecraft tot leven te brengen met behulp van LEGO® stenen. Bestel vandaag nog en laat je creativiteit de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 21.95 (25-05-2023) € 21.95 (25-05-2023) € 21.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21124

Het End portaal

foto van lego set854243

Steve Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.