Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het dorp 21128

De LEGO set 21128 is een avontuurlijk Minecraft™ dorp met allerlei personages en gebouwen.
Met meer dan 1.
500 LEGO® stenen kan je je eigen creativiteit gebruiken.
Deze set is speciaal ontworpen voor fans van Minecraft™ en bevat vier minifiguren en bonusfiguren.
Ontdek verschillende biomen en bouw je eigen Minecraft™-avonturen.
Bouwervaring voor 8 jaar en ouder.
Perfect cadeau voor Minecraft™ liefhebbers.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Het dorp 21128 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 199.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
1600
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21128
lego insiders punten icoon
1650
punten

Welkom in het bruisende Minecraft™ dorp van LEGO! Hier wacht een avontuur vol uitdagingen en plezier op jou. Dit is een dorp vol leven, met allerlei personages en gebouwen zoals bomen, uitkijktorens, bibliotheken, smederijen, slagerijen en marktpleinen. Hier ontmoet je Steve en Alex, twee van de beroemdste bewoners van Minecraft™, en nog veel meer! Bouw ze helemaal zelf en start je reis in de populaire sandbox-videogame.

Maar dat is nog niet alles! De 21128 Het Dorp-set bevat meer dan 1.500 stevige LEGO® stenen waarmee je je eigen creativiteit de vrije loop kunt laten. Laat je fantasie de vrije loop en maak deze LEGO® Minecraft-set nog leuker! De set is speciaal ontworpen voor jonge en volwassen fans van Minecraft™ en bevat vier coole minifiguren: Steve, Alex, zombie en zombie dorpsbewoner. Als bonus krijg je ook nog Creeper™, Enderman, varken, biggetje, ijzeren golem en 2 dorpsbewoners (een boer en een bibliotheekmedewerker). Zet je zwaard en houweel klaar en bouw je eigen Minecraft™-avonturen!

In dit dorp vind je verschillende biomen: een regenwoud, een woestijn en zelfs een besneeuwd gebied. Maak je geen zorgen over het weer! In het dorp vind je een uitkijktoren waar je alles kunt zien wat er gebeurt in de omgeving. Ga naar de bibliotheek of slagerij en ontdek al hun geheimen! Vergeet niet het marktplein te bezoeken, waar vrolijke dorpsbewoners je verwelkomen. Zet de ijzeren golem in om je te beschermen tegen vijanden, en gebruik de werkbank, emmer, smaragd-kleurige erts-elementen, 2 pompoenhoofden en kist met elementen in smaragd-stijl om je avontuur te starten.

Wanneer je genoeg hebt van het spelen, kun je de set afbreken en opnieuw bouwen voor meer LEGO® Minecraft™-plezier! Het model biedt een passende bouwervaring voor personen van 8 jaar en ouder. Met afmetingen van 15cm hoog, 49cm breed en 44cm diep is deze set perfect voor thuis of om cadeau te geven aan een vriend of familielid.

Of je nu jong of oud bent, deze LEGO® Minecraft™ set is een geweldige manier om je verbeeldingskracht te stimuleren en plezier te hebben. Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw 21128 Het Dorp-set vandaag nog en begin aan jouw avontuur in Minecraft™!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 199.95 (25-05-2023) € 199.95 (25-05-2023) € 199.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21153

De schapenboerderij

foto van lego set21157

BigFig Varken met Babyzombie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.