Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Paddenstoeleiland 21129

De LEGO® Minecraft set 21129 Het Paddenstoeleiland biedt een avontuurlijke speelervaring vol met favoriete personages en objecten uit de wereld van Minecraft™.
Met een prachtig Paddenstoeleiland, een boot, een dierenhok en meer, kunnen kinderen vanaf 8 jaar hun eigen Minecraft™ verhaal bouwen.
Bestel deze set vandaag nog en ga op avontuur!

Waar is LEGO Het Paddenstoeleiland 21129 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
247
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21129
lego insiders punten icoon
150
punten

Ga op avontuur in de wereld van Minecraft™ met de LEGO® Minecraft set 21129 Het Paddenstoeleiland! Ontdek een nieuw eiland vol met avonturen en bouw je eigen Minecraft™ verhaal met al je favoriete personages en objecten. Met deze set beleef je het avontuur van je leven!

Bouw je eigen Minecraft™ wereld met deze modulaire, eenvoudig te bouwen LEGO® Minecraft set. De set bevat een prachtig Paddenstoeleiland met grote rode en bruine paddenstoelen, een crafting tafel en een boot om zelf te bouwen. Ook vind je er een dierenhok met een hek dat speciaal ontworpen is om te exploderen! Maar dat is nog niet alles, want deze set bevat ook Alex, mooshroom, baby mooshroom en zelfs een Creeper™ minifiguur.

Gebruik je fantasie en bouw het Paddenstoeleiland volledig naar jouw wens met het eenvoudige modulaire ontwerp dat drie alternatieve model-configuraties biedt. Help Alex met het graafwerk, verbouw probleemloos gewassen en verzorg de mooshroom en haar baby. En als je klaar bent met al dat harde werk, kun je de Creeper™ activeren om het hek open te breken en het dierenhok te vernietigen!

Met meer dan 240 elementen biedt deze set een passende speelervaring voor kinderen vanaf 8 jaar. Bouw je eigen Minecraft™ avonturen met deze populaire sandbox video game. De set heeft een afmeting van 11 cm hoog, 25 cm breed en 19 cm diep.

De LEGO® Minecraft set 21129 Het Paddenstoeleiland is perfect voor zowel kinderen als volwassenen die van Minecraft™ houden. Bouw je eigen Minecraft™ wereld en ga op avontuur met jouw favoriete personages en objecten. Bestel deze set vandaag nog en ontdek het avontuur van je leven!

Ben jij klaar voor een nieuw Minecraft™ avontuur? Ontdek Het Paddenstoeleiland en beleef avonturen die je nooit meer zult vergeten. Met deze set kun je urenlang spelen en bouwen met al je favoriete personages en objecten uit de wereld van Minecraft™. Bestel deze set vandaag nog en ga op avontuur met Alex, mooshroom, baby mooshroom en de Creeper™!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21170

Het varkenshuis

foto van lego set21168

Het verwrongen bos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.