Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De heksenhut 21133

Ontdek de LEGO Minecraft set 21133 De heksenhut en ga op avontuur in het moeras.
Bouw en speel met Alex en de heks, maak toverdranken en versla de heks met de 'springend slijm'-functie.
Met de modulaire set kun je eindeloos bouwen en nieuwe Minecraft avonturen creëren.
Bestel nu en beleef je eigen Minecraft avonturen!

Waar is LEGO De heksenhut 21133 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
502
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21133
lego insiders punten icoon
562
punten

Stap in de wereld van Minecraft™ en ga op avontuur met de LEGO® Minecraft set 21133, De heksenhut! Deze set is speciaal ontworpen voor alle jonge en volwassen Minecraft fans die hun creativiteit kwijt willen in de echte wereld. Met meer dan 500 elementen en 3 alternatieve model-configuraties is deze set geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt het een passende bouw- en speelervaring.

Ga op ontdekkingstocht door het Minecraft™ moeras en vind de heksenhut. Vergeet niet om onderweg de toverdranken te maken en de 'springend slijm'-functie te activeren om de gevaarlijke heks te verslaan. Deze set bevat een Alex minifiguur, een heks, een varken en maar liefst drie slijmballen.

De heksenhut is uitgerust met alles wat je nodig hebt om het perfecte toverdrankje te brouwen, inclusief een crafting-tafel, paddenstoel en een ketel. Daarnaast bevat de set een brouwstandaard en een roeiboot met twee riemen. Ga lekker zitten in de hut en speel met Alex en het varken of ga op avontuur met de roeiboot en ontdek nieuwe gebieden in het moeras.

Met het eenvoudig te (ver)bouwen, modulair ontwerp van de set kun je eindeloos veel Minecraft™ avonturen bedenken en bouwen met al je favoriete figuren en objecten. Druk op de hendel om de slijm-springfunctie te activeren of til het scharnierende dak op om in de heksenhut te kijken.

De afmetingen van de heksenhut zijn ca. 12 cm hoog, 29 cm breed en 25 cm diep. De set bevat een moerasgebied met waterbomen, lianen, waterlelies en natuurlijk de heksenhut. Gebruik je fantasie en bouw de set om voor meer LEGO® Minecraft™ creaties!

Kortom, deze LEGO® Minecraft set 21133, De heksenhut is een geweldige manier om de Minecraft™ ervaring tot leven te brengen en jezelf onder te dompelen in de wereld van Minecraft™. Bestel deze set nu en bouw je eigen Minecraft™ avonturen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (25-05-2023) € 59.95 (25-05-2023) € 59.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21169

Het allereerste avontuur

foto van lego set21136

Het oceaanmonument

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.