Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De meloenboerderij 21138

Bouw je eigen Minecraft avonturen met LEGO set 21138, de Meloenboerderij.
Ontdek de kleurrijke wereld en gebruik je creativiteit om een geweldige ervaring te creëren.
De set bevat minifiguren van Steve en een dorpsbewoner, plus figuren van een varken en Creeper.
Activeer de exploderende Creeper-functie en bouw je eigen unieke Minecraft wereld.
Geschikt voor kinderen en volwassenen die houden van Minecraft en LEGO.
Beleef eindeloos bouwplezier!

Waar is LEGO De meloenboerderij 21138 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
69
leeftijd icoon
6-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21138
lego insiders punten icoon
127
punten

Welkom bij de Minecraft™ meloenboerderij! Hier kun je je eigen avonturen bouwen en je favoriete sandbox-game tot leven brengen in LEGO® Minecraft-stijl. Deze set is speciaal gemaakt voor fans van Minecraft die ook gek zijn op LEGO, en biedt urenlang fantastisch bouwplezier en creativiteit.

Ontdek de prachtige en kleurrijke wereld van de meloenboerderij, met alles wat je nodig hebt om een ​​geweldige ervaring te creëren. Oogst je gewassen en maak een wortel aan een stok om het opgezadelde varken naar de meloenboerderij te sturen. Ruil een meloenschijf met de dorpsbewoner en activeer de exploderende Creeper™-functie! Bouw je eigen Minecraft™ avonturen met deze LEGO Minecraft set.

De set bevat twee minifiguren: Steve en de dorpsbewoner, plus figuren van een varken en Creeper™. Bouw je eigen Minecraft wereld met deze prachtige set! Trek de wortel uit de grond en maak een wortel aan een stok om het opgezadelde varken te sturen. Vergeet niet om de exploderende Creeper™-functie te activeren voor een extra speciaal effect.

Accessoire-elementen zijn onder meer een kist, 2 wortels, 2 meloenen, 2 aardappels en een meloenschijf. Gebruik je fantasie en bouw de set om voor nog meer LEGO Minecraft-creaties! Dit bouwspeelgoed bestaat uit meer dan 65 elementen en is geschikt voor kinderen van 6-14 jaar.

Dit spel is niet alleen geweldig voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van Minecraft en LEGO houden. Het biedt een creatieve en leuke manier om te spelen en te bouwen met je favoriete Minecraft-personages. Verzamel ze allemaal en bouw een hele set van LEGO Minecraft om je eigen unieke wereld te creëren.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar de meloenboerderij en beleef het ultieme Minecraft-bouwplezier met LEGO Minecraft 21138. De avonturen zijn eindeloos!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21172

Het verwoeste portaal

foto van lego set21156

BigFig Creeper™ en Ocelot

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.