Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het onderwereldportaal 21143

Met LEGO set 21143 Het Onderwereldportaal kun je de Minecraft™ onderwereld verkennen en epische avonturen beleven.
Vecht tegen de blaze en de ghast, ga op zoek naar gloeisteen en bouw een spoorsysteem om door het onderwereldportaal te reizen.
De set bevat 470+ elementen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.
Bestel vandaag nog en ontdek de wereld van Minecraft™!

Waar is LEGO Het onderwereldportaal 21143 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 46.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
470
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21143
lego insiders punten icoon
412
punten

Beleef de Minecraft™ onderwereld als nooit tevoren met deze LEGO® set 21143 Het Onderwereldportaal! Met deze set kun je je eigen epische avonturen bouwen en beleven in de populaire Minecraft™ sandbox-game. Maak je klaar om te strijden tegen de vliegende blaze en de vuurbalschietende ghast, terwijl je op zoek gaat naar lichtgevend gloeisteen.

Deze set is speciaal ontworpen voor jonge fans van de game en bevat een LEGO Minecraft minifiguur van Steve, evenals figuren van een kleine magmakubus en een baby zombie pigman. Maar dat is niet alles! Zoals het een onderwereldset betaamt, vind je ook een aantal angstaanjagende vijanden zoals een blaze, een ghast en zelfs een minifiguur van een grotere ghast met negen tentakels en verzonken rode ogen. De ghast heeft zelfs een schijfschietfunctie die twee schijven kan schieten zonder te herladen!

Je zult het opnemen tegen deze angstaanjagende vijanden terwijl je door de onderwereld reist. Maar geen zorgen, want deze set heeft alles wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen in deze ruige wereld. Bouw een indrukwekkend spoorsysteem en stap in je eigen mijnkarretje om door het portaal naar de onderwereld te reizen. Onderweg kun je paddenstoelen en een lavastroom bewonderen terwijl je op zoek gaat naar gloeisteen en andere waardevolle schatten die je kunt delven.

Maar pas op, want de onderwereld kan verraderlijk zijn! Dankzij de lavastroomfunctie, activeer je een valstrik waarmee je de vliegende blaze kunt uitschakelen. En als je denkt dat je veilig bent voor de vuurbalschietende ghast, denk dan nog eens goed na! Gelukkig beschik je over wapens zoals een zwaard en een houweel om je te verdedigen.

De set bestaat uit meer dan 470 elementen en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Gebruik je fantasie om de set om te bouwen voor nog meer LEGO® Minecraft™ avonturen! Zo creëer je je eigen wereld waarin alleen jij de held bent die de onderwereld trotseert.

Met deze LEGO® Minecraft set beleef je eindeloos plezier en avontuur. Verzamel alle bouwsets van de Minecraft™ serie en maak je Minecraft™-ervaring nog completer. Bestel vandaag nog en stap in de wereld van Minecraft™!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 46.95 (25-05-2023) € 46.95 (25-05-2023) € 46.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21151

Het laatste gevecht

foto van lego set21147

De Bedrock avonturen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.