Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO BigFig Steve met papegaai 21148

Ontdek de stoere wereld van Minecraft met LEGO set 21148.
Bouw eenvoudig BigFig Steve en ga op avontuur met zijn papegaai.
Met geautomatiseerde arm en bouwbare houweel.
Combineer met andere sets voor nog meer plezier.
Geschikt voor kinderen en volwassenen.
Bestel nu en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO BigFig Steve met papegaai 21148 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
159
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21148
lego insiders punten icoon
112
punten

Welkom in de stoere wereld van Minecraft™! Ga samen met de grote, eenvoudig te bouwen BigFig Steve en zijn trouwe papegaai op avontuur. Met zijn geautomatiseerde rechterarm en bouwbare stenen houweel heb je alles bij de hand om jouw Minecraft wereld uit te graven en te ontdekken.

BigFig Steve is niet alleen dapper en sterk, hij kan ook nog eens zijn armen en benen in alle richtingen bewegen. Zo kun je hem elke gewenste houding laten aannemen en de meest spectaculaire poses laten aannemen. En heeft hij even geen zin in avontuur? Dan zet je hem gewoon op de bijbehorende bouwplaat, die je gratis bij het figuur krijgt.

Maar het wordt nog leuker! Want je kunt niet alleen met BigFig Steve spelen, je kunt hem ook nog eens combineren met andere LEGO® Minecraft sets zoals de BigFig Alex met kip en de BigFig skelet met magmakubus. Zo creëer je de meest fantastische avonturen en bouwwerken in jouw eigen Minecraft wereld.

Deze set bevat maar liefst 159 verschillende onderdelen en is geschikt voor kinderen en volwassenen die van avontuur en bouwen houden. Het model is ca. 13 cm hoog en wordt geleverd met een bouwplaat van ca. 4 x 4 cm. Dus waar wacht je nog op? Trek je bouwoutfit aan, pak je houweel en ga samen met BigFig Steve en zijn papegaai op ontdekkingstocht in de wereld van Minecraft!

Bestel nu jouw eigen BigFig Steve met papegaai en laat je fantasie de vrije loop gaan. En vergeet niet om ook de andere BigFig sets te verzamelen, voor nog meer avontuur en speelplezier. Want met LEGO® Minecraft kun je alles bouwen wat je maar wilt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21185

Het onderwereldbastion

foto van lego set21164

Het koraalrif

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.