Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De schapenboerderij 21153

Maak je eigen Minecraft avonturen met de LEGO® Minecraft speelset 21153.
Deze set bevat een schapenboerderij en biedt eindeloze mogelijkheden om te spelen en te bouwen.
Verzorg schapen, bouw figuren en maak de boerderij nog mooier.
Deze set bevat een minifiguur van Steve en extra LEGO stenen voor creatieve bouwmogelijkheden.
Combineer deze set met andere LEGO® Minecraft sets voor nog meer plezier.
De boerderij is ca.
12 cm hoog, 19 cm breed en 14 cm diep.
Ontdek de wereld van Minecraft met deze gave LEGO® speelset!

Waar is LEGO De schapenboerderij 21153 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 18.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
260
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21153
lego insiders punten icoon
172
punten

Welkom in de wondere wereld van Minecraft, en dan vooral in de schapenboerderij! Met deze te gekke LEGO® Minecraft speelset 21153 bouw je je eigen Minecraft avonturen en maak je je eigen unieke universum om mee te spelen en neer te zetten! Deze set bestaat uit een gave boerderij waar je van alles kunt beleven, zoals het verzorgen van schapen en het bouwen van allerlei gave figuren om je boerderij nog mooier te maken.

Met deze set kunnen Minecraft-fans hun eigen avonturen bedenken en de leukste dingen bouwen. Of je nu schapen aan het scheren bent, het lam verzorgt of speciale figuurtjes bouwt, alles is mogelijk met deze set. Er zijn zelfs extra LEGO stenen bijgevoegd, zodat je nog meer creatieve bouwmogelijkheden hebt.

Inclusief bij deze collectie vind je een minifiguur van Steve, plus figuren van een rood schaap, een geel schaap en een lammetje die nieuw zijn vanaf augustus 2019. De Minecraft™ boerderij is voorzien van een berkenboom, een hek, een riviertje, stapstenen, gewassen, bloemen, 2 gekleurde Minecraft schapen en een lammetje. Met de verschillende gekleurde LEGO® stenen kun je 1 van de 3 leuke creaties bouwen om de boerderij nog mooier te maken.

Met de schaar die bij de set hoort, kun je lekker aan de slag op de schapenboerderij. Bouw een van de 3 modellen met de meegeleverde instructies, of laat je creativiteit de vrije loop en bedenk zelf iets spectaculairs om de boerderij nog persoonlijker te maken. Het modulaire ontwerp is super handig, je kunt hierdoor snel en gemakkelijk iets anders bouwen.

Deze LEGO® Minecraft speelset De schapenboerderij bevat meer dan 250 onderdelen en is een fantastisch cadeau voor jong en oud. De boerderij is ca. 12 cm hoog, 19 cm breed en 14 cm diep. Het is tijd om je Minecraft wereld tot leven te laten komen en je eigen avonturen te beleven.

Dus wacht niet langer en laat je fantasie de vrije loop met deze gave LEGO® Minecraft speelset! Het is de perfecte manier om de wereld van Minecraft in huis te halen en je eigen Minecraft verhalen te creëren. Combineer deze set met andere LEGO® Minecraft sets om nog meer mogelijkheden te ontdekken en je eigen unieke wereld te creëren. Veel speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 18.95 (25-05-2023) € 18.95 (25-05-2023) € 18.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21116

Crafting Kist

foto van lego set21142

De iglo

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.