Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Blaze brug 21154

Betreed de magische wereld van LEGO® Minecraft met set 21154 De Blaze brug.
Deze spannende set bevat een brug, angstaanjagende mobs en unieke items.
Ga de strijd aan met vijandige mobs en ontdek de verborgen schat.
Bouw je eigen Minecraft universum en stimuleer je creativiteit.
Bestel nu en geniet van actie en avontuur in de Minecraft-wereld!

Waar is LEGO De Blaze brug 21154 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 36.9519-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
372
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21154
lego insiders punten icoon
337
punten

Welkom avonturiers in de magische wereld van Minecraft™ met de LEGO® Minecraft set 21154 De Blaze brug! Betreed een vurige netheromgeving met een brug, brandende lava, angstaanjagende Minecraft mobs en unieke items. Deze set heeft alles wat je nodig hebt om jouw eigen spannende avontuur te beleven en je Minecraft wereld uit te breiden!

Als ervaren speler van deze legendarische game die de wereld heeft veroverd, zul je genieten van de vallende rots-functie en de vliegende blaze-functie terwijl je deze uitdagende set verkent. Neem de strijd op tegen vijandige mobs en baan je een weg over de brug om de verborgen schat te ontdekken. Maar pas op voor het Wither-skelet en de 2 blazefiguren met draaiende blazestaven die je elk moment kunnen aanvallen!

Je krijgt ook een minifiguur van Alex en fantastische bouwrondelen zoals lava, magma, zielenzand, gloeisteen, grind en netherkwartsblokken. De set bevat een brouwstandaard, 2 drankjes en een kist met een schat. Met een diamanten harnas en het diamanten zwaard in je hand, ben jij klaar voor het ultieme avontuur op de Blaze brug.

Met meer dan 370 onderdelen, is er genoeg creativiteit mogelijk om de set te bouwen en je eigen verhalen te vertellen en te creëren. Combineer de set met andere LEGO Minecraft sets om jouw eigen Minecraft universum te bouwen en uit te breiden! Bouw bijvoorbeeld een dorp, een tempel, een mythische boss of een kasteel en beleef eindeloze avonturen.

Bovendien bouw je vaardigheden op terwijl je speelt en creëert: bouwen stimuleert de ontwikkeling van fijne motoriek, probleemoplossend vermogen en verbeeldingskracht. Voor de fans van Minecraft is De Blaze Brug een must-have in hun eigen wereld!

Om de creativiteit te stimuleren, bevat de set niet alleen de nodige bouwstenen, maar ook een kist met schatelementen. Met deze elementen en jouw fantasie, kun je je eigen Minecraft-verhalen bedenken en de wereld naar jouw hand zetten!

Deze set heeft afmetingen van ca. 11 cm hoog, 25 cm breed en 13 cm diep. Ben je klaar voor actie en avontuur in de Minecraft-wereld? Bestel dan nu LEGO® Minecraft set 21154 De Blaze brug en stap binnen in een wereld vol avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 36.95 (25-05-2023) € 36.95 (25-05-2023) € 36.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set21168

Het verwrongen bos

foto van lego set21157

BigFig Varken met Babyzombie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.