Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Illager overval 21160

Met LEGO set 21160 breng je de actie van de populaire game Minecraft naar je eigen speelkamer.
Bouw en speel met deze set, inclusief 3 verschillende locaties en ontmoet bekende personages uit het spel.
Daag jezelf uit met de bijtende Ravager en creëer eindeloze rollenspelscenario's.
Deze set biedt urenlang bouw- en speelplezier voor kinderen vanaf 7 jaar.
Upgrade je bouwvaardigheden en bestel deze set nu!

Waar is LEGO De Illager overval 21160 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 59.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 59.9505-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 59.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 69.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 69.9919-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
562
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
5
lego set nummer icoon
21160
lego insiders punten icoon
onbekend
punten

Welkom in de wereld van Minecraft, waar je fantasie nieuwe hoogtes bereikt! Met LEGO set 21160 haal je dit avontuur nu naar je eigen speelkamer. Deze set is boordevol actie, inspirerende omgevingen en coole accessoires. En natuurlijk ontmoet je je favoriete personages uit het populaire computerspel. Samen met de mysterieuze Minecraft figuur Kai neem jij het op tegen vijandige indringers. Wat gaat er gebeuren tijdens dit avontuur?

Kinderen kunnen deze set op verschillende manieren bouwen, spelen en creëren. Met 3 Minecraft locaties – een woestijnhuis met plat dak, een handelspost en een veld met gewassen – kunnen spelers de set steeds weer anders opzetten. Zo creëer je eindeloze rollenspelscenario's en is geen avontuur hetzelfde. Het wordt allemaal nog spannender wanneer het dak van het huis wordt gehaald en je verder kunt spelen binnen.

Naast de vriendelijke dorpsbewoners en diverse dieren en accessoires, bevat deze set ook een geweldige, bijtende Ravager! Deze is zo groot dat er een Minecraft figuur op kan rijden en hij heeft kaken die open en dicht kunnen klappen. Een geweldige uitdaging om het hier tegen op te nemen!

Breng Minecraft actie tot leven met LEGO stenen en figuren. LEGO Minecraft speelsets bieden kinderen eindeloos plezier, zowel zelfstandig als samen met anderen. En met de bouwbare Minecraft figuren die nieuw zijn vanaf januari 2020 zullen ze nooit meer willen stoppen met spelen. Perfect voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar spannende avonturen en een andere manier om hun favoriete game te spelen.

Deze Minecraft set biedt kinderen vanaf 7 jaar een volledig nieuwe speelervaring. Ze kunnen de driedelige set bouwen, veranderen en er steeds opnieuw mee spelen. Met een grootte van ca. 46 cm lang, 34 cm breed en 26 cm hoog biedt deze set urenlang bouw- en speelplezier. Wanneer de delen worden omgebouwd en gecombineerd met andere LEGO sets, wordt het plezier nog groter en beter!

Bovendien vergroot deze set de behendigheid, creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen. Of ze nu zelfstandig of samen met anderen spelen, hun fantasie zorgt ervoor dat het genieten nooit stopt. De set heeft geen batterijen nodig en is daarom altijd klaar voor gebruik.

Kinderen kunnen direct aan de slag gaan en genieten van fantasierijk bouwplezier of de eenvoudige instructies gebruiken om aan de slag te gaan. Als de gids kwijtraakt, kunnen de instructies gemakkelijk worden gedownload via LEGO.com/buildinginstructions.

LEGO Minecraft bouwsets brengen de online actie van Minecraft naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit, waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden. De LEGO bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitscriteria. Dit zorgt ervoor dat de stenen altijd consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn, elke keer weer!

De LEGO Groep test de stenen en onderdelen tot het uiterste. Ze gooit, plet, draait, verhit, bijt, buigt, bekrast en rekt ze, zodat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat het veilig is voor jouw kind.

Upgrade je bouwvaardigheden en ontdek nieuwe avonturen met LEGO set 21160. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek nieuwe avonturen in de wereld van Minecraft. Bestel nu en begin vandaag nog met spelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 59.95 (10-07-2022) € 69.99 (10-07-2022) € 64.55

Ook aanbevolen:

foto van lego set21106

Micro World – The Nether

foto van lego set21119

De Kerker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.