Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De bijenhouderij 21165

Maak kennis met LEGO Minecraft De bijenhouderij (21165)! Deze speelset biedt eindeloos plezier en leerzaamheid met verschillende rollenspellen.
Help de vriendelijke bijen, maar pas op voor de kwaadaardige bijen die het schaap en de dorpeling aanvallen.
Met de gevleugelde imker en 8 werkbijen kunnen kinderen direct aan de slag.
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kan gecombineerd worden met ander LEGO Minecraft-speelgoed.
Een perfect cadeau voor Minecraft-fans!

Waar is LEGO De bijenhouderij 21165 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 14.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 19.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 19.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
238
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-12-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
21165
lego insiders punten icoon
onbekend
punten

Weet je wat het beste is van LEGO® Minecraft™ De bijenhouderij (21165)? Deze speelset zit boordevol mogelijkheden voor allerlei leuke rollenspellen. Of je nu een Minecraft-speler bent, of gewoon een kind dat houdt van activiteit en fantasie, deze set biedt onbeperkte mogelijkheden voor plezier en leerzaamheid!

Kinderen kunnen de vriendelijke bijen helpen om de bloemen en gewassen te laten groeien en honing te maken in de bijenkorf. Maar let op, er zijn ook boze bijen in deze set die samen door de lucht vliegen, in cirkels rondzoemen en het schaap en de bange dorpeling aanvallen. Bied weerstand tegen deze kwaadaardige zwerm met behulp van de gevleugelde imker, de dorpeling en acht werkbijen en beleef een spannende en meeslepende ervaring!

Deze LEGO® Minecraft™ speelset biedt eindeloos speelplezier en is geïnspireerd op Minecraft, de online game waar mensen van over de hele wereld dol op zijn. Het is ook een perfect cadeau voor de feestdagen of een verjaardag voor een echte Minecraft-fan!

Dankzij de veelzijdige actieve functies, de gevleugelde imker, de vrolijke dorpeling en de acht bijen in de set, kunnen kinderen direct beginnen met spelen. Bovendien zal deze speelset je kinderen helpen om hun creativiteit, behendigheid en probleemoplossend vermogen te ontwikkelen terwijl ze offline spelen en genieten van alle leuke dingen die Minecraft te bieden heeft.

De LEGO® Minecraft™ De bijenhouderij (21165) speelset is speciaal ontworpen voor kinderen van acht jaar en ouder die graag op een andere manier hun favoriete game willen spelen. Bovendien kunnen Minecraft-spelers en kinderen die nog nooit van de game hebben gehoord, vele leuke rollenspellen beleven met deze speelset.

Deze veelzijdige LEGO® Minecraft™ speelset is ongeveer 19 cm hoog, 16 cm breed en 13 cm diep en kan worden gebouwd, veranderd en opnieuw worden gebruikt, en ook worden gecombineerd met ander LEGO Minecraft-speelgoed voor nog meer mogelijkheden en plezier! En het beste van alles, er zijn geen batterijen nodig, want deze set wordt volledig gevoed door de fantasie van je kinderen.

Met eenvoudige gedrukte instructies kunnen kinderen gemakkelijk aan de slag gaan met het bouwen van de set en snel beginnen met spelen. En als ze klaar zijn met spelen, kunnen ze de LEGO-stukken eenvoudig uit elkaar halen en terugplaatsen in de bijenkorf.

LEGO® Minecraft™ bouwsets zijn bekend vanwege hun hoge kwaliteit en authenticiteit waardoor kinderen een volledig nieuwe speelervaring krijgen. LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor de stenen consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen zijn – en dat is al sinds 1958 zo!

Dus als je op zoek bent naar een leuke, leerzame en fantasierijke speelervaring voor je kinderen die geïnspireerd is op Minecraft, zoek dan niet verder! Haal vandaag nog LEGO® Minecraft™ De bijenhouderij (21165) in huis en laat je kinderen genieten van alle leuke dingen die de online game te bieden heeft, offline!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.99 (10-11-2022) € 26.94 (01-08-2022) € 20.27

Ook aanbevolen:

foto van lego set21166

De "verlaten" mijn

foto van lego set21242

De Eindarena

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.