Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De rode schuur 21187

Beleef grenzeloze avonturen binnen en buiten met LEGO® Minecraft De rode schuur (21187)! Bouw de bekende schuur, verzorg dieren, verbouw groenten en laat je creativiteit de vrije loop.
Ontdek de eindeloze speelmogelijkheden van deze iconische set!

Waar is LEGO De rode schuur 21187 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 99.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 99.9919-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
799
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2023
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21187
lego insiders punten icoon
750
punten

Stap binnen in de wereld van Minecraft® en bouw de bekende rode schuur in het echt met LEGO® Minecraft De rode schuur (21187)! Deze set is niet alleen leuk voor kinderen van 9 jaar en ouder, maar ook voor volwassenen die fan zijn van het populaire spel.

Met deze set kunnen kinderen en volwassenen urenlang spelen en hun eigen Minecraft avonturen beleven. Buiten de schuur zijn er groenten om te verbouwen, zoals aardappelen die met een draai aan een knop uit de grond schieten. Er zijn ook dieren om te verzorgen, waaronder koeien, een paard, een geit en een kip. Maar pas op, want wanneer een babyzombie een ritje op de kip maakt, moeten spelers de boer helpen deze te verslaan voordat hij schade aanricht.

De schuur kan worden opengevouwen, waardoor kinderen ook binnen kunnen spelen. Daar vinden ze een slaapkamer, stallen voor het paard en de geit, dierenverblijven, een werkbank en gereedschap. Met deze set zijn er talloze speelmogelijkheden, zodat kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Deze speel- en displayset bevat een boer, jungledorpeling, geit, kip, koe, kalfje, paard en een babyzombie, die voor nog meer speelplezier zorgen. De set is ook een geweldig cadeau voor Minecraft spelers voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. De set is ca. 14 cm hoog, 26 cm breed en 24 cm diep en zit vol speelmogelijkheden.

Accessoires zoals graan, appels, een schep, een wortel, een ei, een bijl, een schatkist en een emmer melk maken het fantasierijke speelplezier compleet. Met LEGO® Minecraft sets kunnen kinderen en volwassenen de game op een andere manier beleven met personages, omgevingen en kenmerken die tot leven worden gebracht met LEGO stenen.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop bij LEGO® en de stenen voldoen dan ook aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. De LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, LEGO® Minecraft De rode schuur (21187) is een geweldige toevoeging aan de LEGO® Minecraft serie en biedt kinderen en volwassenen eindeloos speelplezier en creatieve avonturen. Haal de bekende rode schuur uit Minecraft® naar de echte wereld en ontdek de vele mogelijkheden van deze set!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:44

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 81.95 (25-05-2023) € 99.99 (12-07-2022) € 96.37

Ook aanbevolen:

foto van lego set21118

De Mijn

foto van lego set21142

De iglo

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.