Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het Bijenhuisje 21241

Ontdek de spannende wereld van Minecraft met LEGO set 21241.
Bouw je eigen bijenhuisje met een bijenkorf en boerderij.
Verdedig je tegen de babyzombie met een honingbeer, bijen en een boze bij.
Race met 2 bijen rond een boom.
Geniet van praktische avonturen en leer terwijl je speelt.
Perfect cadeau voor Minecraft fans.
Het gebouwde model is ca.
10 cm hoog, 14 cm breed en 8 cm diep.
Beleef Minecraft in het echt met LEGO.
Veilig en compatibel.
Eindeloos speelplezier voor spelers van alle niveaus en leeftijden.

Waar is LEGO Het Bijenhuisje 21241 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9919-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
254
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21241
lego insiders punten icoon
150
punten

Vlieg mee naar de spannende wereld van Minecraft® met LEGO® Minecraft Het Bijenhuisje (21241). Deze veelzijdige bouw- en speelset is perfect voor spelers vanaf 8 jaar oud. Bouw je eigen huisje met prachtige details zoals een bijenkorf om honing te oogsten en een boerderij om gewassen te verbouwen. Verdedig jouw Bijenhuisje tegen de babyzombie. Er is een spelersfiguur in de vorm van een honingbeer, 3 bijen en een boze bij om je hierbij te helpen.

Met deze set kun je ook racen met 2 bijen rond de boom door ze snel aan te tikken. Bovendien heeft de LEGO® Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee je jouw model kunt visualiseren terwijl je het bouwt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Spelen en leren

Geniet van praktische avonturen die jouw Minecraft ervaring naar een geheel nieuw niveau tillen. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, dit Bijenhuisje heeft alles wat je nodig hebt. Verzamel honing uit de bijenkorf, verbouw gewassen op de boerderij en verdedig je tegen de babyzombie. Laat jouw creatieve bouwtalenten zien en geniet van de vele speelmogelijkheden die deze set biedt.

Een perfect cadeau voor Minecraft® fans

Verras jouw Minecraft® fan met deze veelzijdige bouw- en speelset voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid. Dit cadeau zal zeker bijzzzonder in de smaak vallen! Het gebouwde model is ca. 10 cm hoog, 14 cm breed en 8 cm diep, perfect om neer te zetten en tentoon te stellen.

Minecraft® in het echt

Met LEGO® Minecraft sets beleef je de populaire game op een andere manier, met mobs, omgevingen en kenmerken die tot leven worden gebracht met LEGO stenen. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO®, alle onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met LEGO® Minecraft Het Bijenhuisje (21241) geniet je van eindeloos speelplezier en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ga snel aan de slag met dit veelzijdige en tot de verbeelding sprekende bouw- en speelgoed, ideaal voor Minecraft® spelers van alle niveaus en leeftijden.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 19.99 (18-05-2023) € 18.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set21187

De rode schuur

foto van lego set21126

De Wither

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.