Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Eindarena 21242

LEGO set 21242 is een spannende speelset voor Minecraft liefhebbers vanaf 8 jaar.
De set bevat een End krijger en een drakenboogschutter die het opnemen tegen diverse uitdagingen, zoals een schuivende vloer en lavablokken.
Met bekende Minecraft mobs en accessoires kunnen kinderen hun eigen avonturen creëren.
De set is gemakkelijk te combineren met andere Minecraft sets en kan al tijdens het bouwen gevisualiseerd worden met behulp van de LEGO Builder app.
Een geweldig cadeau voor elke Minecraft speler van 8 jaar en ouder.

Waar is LEGO De Eindarena 21242 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 20.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 24.9919-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
252
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21242
lego insiders punten icoon
187
punten

Beleef Minecraft® nu nog intensiever met de spannende LEGO® Minecraft De Eindarena (21242). Deze set is geschikt voor spelers vanaf 8 jaar en biedt volop avontuur en uitdaging.

In deze set komen een End krijger en een drakenboogschutter bij elkaar voor een spannende confrontatie. Maar dat is nog niet alles, want er zijn ook andere gevaren die het tweetal moet overwinnen. Zo schiet een knop op het standbeeld van de Enderdraak lavablokken uit en schuift de vloer uit elkaar, waardoor er een poel van lava ontstaat. Het is dus zaak om op te letten en snel te reageren!

Met twee bekende Minecraft mobs – een enderman en een shulker – en accessoires uit de game, waaronder een gouden wortel en een toverdrankje, zijn er tal van speelmogelijkheden. De set is ook nog eens gemakkelijk te combineren met andere sets uit de reeks, waardoor je je eigen Minecraft wereld kunt creëren.

En dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen hun model tijdens het bouwen alvast visualiseren dankzij intuïtieve zoom- en draaifuncties. Zo wordt het bouwen nog leuker en interactiever!

De LEGO® Minecraft® De Eindarena is daarnaast ook nog eens een geweldig cadeau voor Minecraft spelers van 8 jaar en ouder. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid is, met deze speelset op basis van de populaire game maak je altijd indruk.

En niet te vergeten: met LEGO® onderdelen ben je altijd verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Alle onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en worden uitgebreid getest om te garanderen dat ze veilig zijn voor kinderen.

Dus waar wacht je nog op? Stap in de wereld van Minecraft en bouw je eigen spannende avontuur met de LEGO® Minecraft De Eindarena!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 20.95 (25-05-2023) € 24.99 (18-05-2023) € 22.97

Ook aanbevolen:

foto van lego set21148

BigFig Steve met papegaai

foto van lego set21144

Het boerderijhuisje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.