Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De IJsbergtoppen 21243

De LEGO Minecraft De IJsbergtoppen set (21243) biedt urenlang plezier en actie voor Minecraft spelers.
Bouw een schuilplaats, delven van erts, verken druipsteengrotten en versla vijandige mobs.
Deze alles-in-één speelset bevat authentieke accessoires en verschillende Minecraft figuren.
Met de LEGO Builder app kan je het model visualiseren tijdens het bouwen.
Bestel nu en maak jouw Minecraft avonturen nog spannender!

Waar is LEGO De IJsbergtoppen 21243 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 27.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 34.9919-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
304
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21243
lego insiders punten icoon
262
punten

Ben jij een fanatieke Minecraft speler? Hou jij van bouwen, verkennen en avonturen beleven met Steve, Creeper™ en andere bekende personages uit de Minecraft wereld? Dan moet je zeker de LEGO® Minecraft® De IJsbergtoppen (21243) set hebben!

Deze set zit boordevol kenmerken en functies waardoor jij urenlang Minecraft plezier en actie kan beleven, rechtstreeks vanuit jouw eigen thuis. Met deze set, geschikt voor spelers vanaf 8 jaar oud, kan je volop bouwen, strijden, verkennen en opblazen!

De IJsbergtoppen en het Taiga bos zal je als Minecraft speler direct herkennen. Graag wil je je Minecraft vaardigheden gebruiken om steenkool, ijzer en smaragderts te delven dat onder het ijs ligt. Echter voordat je dit kan doen, moet je eerst een veilig onderkomen bouwen en eten verzamelen. Als een Creeper™ en een Verdwaalde te dichtbij komen, kan je ontsnappen via de gevaarlijke druipsteengrot, TNT gebruiken om de berg op te blazen of de geit gebruiken om de vijandige mobs van de klif te gooien!

Verschillende leuke functies en een scala aan authentieke accessoires zorgen ervoor dat de Minecraft avonturen nooit eindigen. Je kan eindeloos blijven bouwen en spelen met deze set. En voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee jij jouw model kan visualiseren terwijl je het bouwt.

De set bevat alles wat jij nodig hebt voor een alles-in-één Minecraft® speelset. De IJsbergtoppen zit vol kenmerken en functies waarmee jij kan bouwen, strijden, verkennen en dingen kan opblazen. Ook zijn verschillende Minecraft® figuren in de set te vinden, waaronder Steve, een Creeper™, een Verdwaalde en een geit. Daarnaast zijn er authentieke accessoires waaronder een werkbank, fakkel en diamanten zwaard.

Kinderen onderzoeken de IJsbergtoppen, bouwen een schuilplaats, delven erts, verkennen een druipsteengrot, verbrijzelen rotsen met TNT en nemen het samen met een geit op tegen vijandige mobs. Als cadeau voor Minecraft® spelers is deze IJsbergtoppen speelset een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Je kan er jouw eigen draai aan geven. De set is ca. 15 cm hoog, 19 cm breed en 14 cm diep en kan op verschillende manieren worden ingedeeld en gecombineerd met andere sets voor nog meer Minecraft® avonturen. Met LEGO® Minecraft sets beleven kinderen de populaire game op een andere manier met mobs, omgevingen en kenmerken die tot leven worden gebracht met LEGO stenen.

Maak het bouwen nog leuker met de interactieve digitale bouwen van de LEGO® Builder app. Met intuïtieve zoom- en draaifuncties kan jij jouw model visualiseren terwijl je het bouwt.

De LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. En bij LEGO® staat veiligheid voorop. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Bestel nu jouw LEGO® Minecraft® De IJsbergtoppen (21243) set en beleef eindeloos Minecraft plezier en actie vanuit jouw eigen thuisbasis. Verken de IJsbergtoppen en het Taiga bos, bouw een schuilplaats en versla de vijandige mobs. Jouw Minecraft avonturen zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 27.95 (25-05-2023) € 34.99 (18-05-2023) € 31.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set21190

Het verlaten dorp

foto van lego set21124

Het End portaal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.