Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Uitvalbasis Zwaard 21244

De LEGO Minecraft Uitvalbasis Zwaard (21244) is een geweldige bouwset voor Minecraft fans van 8 jaar en ouder.
Bouw een diamanten zwaard en verdedig het tegen vijandige mobs.
Binnenin de basis vind je een tafel, koekje en jukebox, en buiten worden figuren zoals een schildwacht en strijder-bewaker je beschermd.
Met extra functies zoals schieters en een explosie-element biedt deze set eindeloos speelplezier.
Combineer het met andere LEGO Minecraft sets voor nog meer avonturen.
Bestel nu en beleef Minecraft in het echt!

Waar is LEGO Uitvalbasis Zwaard 21244 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 37.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 44.9919-09-2024

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
427
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21244
lego insiders punten icoon
337
punten

Ben jij een fanatieke Minecraft® speler van 8 jaar of ouder en op zoek naar een cool cadeau? Dan hebben wij dé bouwset voor jou: de LEGO® Minecraft Uitvalbasis Zwaard (21244)! Gebruik het kostbare diamanten zwaard als ontwerp voor een supergave basis waar je kunt relaxen en de meest explosieve confrontaties aan kunt gaan.

Je begint met het bouwen van een enorm diamanten zwaard en verdedigt deze tegen vijandige mobs. Maar dat is nog niet alles, binnenin de basis is er een tafel, koekje en jukebox waarop je een plaat kunt 'afspelen', terwijl je buiten wordt beschermd door figuren van een schildwacht en strijder-bewaker. De 2 schieters aan de voorkant zorgen voor extra vuurkracht en je krijgt ook nog eens een Creeper™ en een skelet, plus een varken en een Allay met folievleugels erbij. Als je op zoek bent naar nog meer actie, kun je een hendel onder aan de toren overhalen om een explosie te veroorzaken die een deel van het bouwwerk laat instorten.

De set is ca. 21 cm hoog, 25 cm breed en 11 cm diep en biedt eindeloze mogelijkheden om te spelen en neer te zetten. Combineer de set met andere LEGO® Minecraft sets voor nog meer avonturen en mogelijkheden. Voor extra digitaal plezier heeft de LEGO Builder app intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee je jouw model kunt visualiseren terwijl je het bouwt.

Met de LEGO® Minecraft sets beleef je de populaire game op een andere manier, met mobs, omgevingen en kenmerken die tot leven worden gebracht met LEGO stenen. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat voorop, alle LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Geef deze supercoole LEGO® Minecraft Uitvalbasis Zwaard set cadeau aan een fanatieke Minecraft® speler van 8 jaar of ouder en beleef samen de meest explosieve avonturen en confrontaties! Bestel hem nu en ervaar de spanning van Minecraft® in het echt!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:45

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 37.95 (25-05-2023) € 44.99 (18-05-2023) € 41.47

Ook aanbevolen:

foto van lego set21189

De skeletkerker

foto van lego set21151

Het laatste gevecht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.