Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het axolotlhuis 21247

Breng het avontuur van Minecraft naar de echte wereld met LEGO Minecraft Het Axolotlhuis (21247). Bouw een groot, felgekleurd huis in de vorm van een axolotl en beleef spannende avonturen onder water. Zoek naar schatten met een schatzoekende dolfijn, verzorg de axolotls en verdedig je basis tegen een onderwaterzombie. Download de LEGO Builder app voor extra plezier en verbeter je bouwervaring. Geschikt voor spelers van 7 jaar en ouder. Combineer het met andere LEGO Minecraft sets voor nog meer speelplezier.

Waar is LEGO Het axolotlhuis 21247 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
242
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21247
lego insiders punten icoon
202
punten

Ben je een fan van Minecraft® en wil je de spanning en actie van het spel naar de echte wereld brengen? Dan is LEGO® Minecraft Het Axolotlhuis (21247) de perfecte set voor jou! Duik in avonturen onder water met een van de schattigste wezens uit het spel: de axolotl.

In deze set kunnen kinderen hun Minecraft vaardigheden gebruiken om een groot, felgekleurd huis te bouwen in de vorm van de axolotl. Maar dat is niet alles! Samen met een onderwaterverkenner beleef je spannende avonturen. Ga op zoek naar schatten met de schatzoekende dolfijn, houd je ogen open voor de kogelvis en zorg voor de 2 volwassen axolotls. Je kunt zelfs een axolotl in een emmer vinden! En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook een verborgen schatkist om te ontdekken.

Het axolotlhuis heeft een afneembaar dak, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot het gemeubileerde interieur. Gebruik de smeltoven om je materialen te smelten en de spons om eventuele waterlekken op te zuigen. Maar pas op! Er is een onderwaterzombie die je diepzeebasis probeert aan te vallen. Gelukkig kun je een zwaard pakken en je basis verdedigen.

Voor extra plezier en interactie kun je de LEGO Builder app downloaden. Hiermee kun je inzoomen, de sets in 3D draaien en je voortgang bijhouden. Het is een leuke en intuïtieve manier om je bouwervaring te verbeteren.

Met LEGO® Minecraft Het Axolotlhuis haal je het avontuur van Minecraft naar de echte wereld. De set is geschikt voor spelers van 7 jaar en ouder en biedt een veelzijdige speelervaring. Je kunt het gebruiken als cadeautip voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar.

Het model is ongeveer 10 cm hoog, 17 cm breed en 14 cm diep en kan goed worden gecombineerd met andere LEGO® Minecraft® sets (apart verkrijgbaar). Kinderen kunnen ook genieten van de intuïtieve bouwinstructies en de kwaliteitsgarantie van LEGO®. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, dus je kunt er zeker van zijn dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat altijd voorop bij LEGO®, dus al hun stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dompel jezelf onder in de wereld van Minecraft met LEGO® Minecraft Het Axolotlhuis. Breng de actie en avonturen naar de echte wereld en beleef urenlang speelplezier met de schattige axolotls en andere bekende Minecraft personages. Waar wacht je nog op? Bouw je eigen onderwateravontuur met LEGO® Minecraft!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21190

Het verlaten dorp

foto van lego set21153

De schapenboerderij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.