Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De pompoenboerderij 21248

Maak kennis met LEGO® Minecraft De Pompoenboerderij (21248), waar Minecraft® spelers de mogelijkheid hebben om pompoenkwekers te worden! Deze speelset is volledig aanpasbaar en stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen. Met de optionele LEGO Builder app wordt het bouwen nog leuker en interactiever. Bestel vandaag nog en begin je bouwavontuur!

Waar is LEGO De pompoenboerderij 21248 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
257
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21248
lego insiders punten icoon
285
punten

Maak kennis met LEGO® Minecraft De Pompoenboerderij (21248), waar Minecraft® spelers de mogelijkheid hebben om pompoenkwekers te worden! Deze veelzijdige speelset neemt kinderen van 8 jaar en ouder mee naar het beruchte moeras van de game, waar ze eindeloze avonturen boordevol actie kunnen beleven met het populaire personage Steve en een lastige heks.

Deze speelset, die volledig offline te gebruiken is, is volledig aanpasbaar en stelt kinderen in staat om hun eigen Minecraft avonturen tot leven te brengen. Het hoogtepunt van deze speelset is natuurlijk de pompoenboerderij, waar Steve woont. Het huis van Steve is in de vorm van een pompoen en heeft een gemeubileerd interieur, inclusief een comfortabel bed, een handige werkbank, een oven om lekkere maaltijden te bereiden en zelfs een kikkerlamp om het huis gezellig te verlichten.

Buiten de boerderij heeft Steve zijn eigen pompoenveldje waar hij met zijn schoffel de grond bewerkt en pompoenen laat groeien. Maar pas op, want er is ook een heks in de buurt die met toverdrankjes gooit! Gelukkig is Steve goed voorbereid en kan hij zich verdedigen met zijn boog. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook een schattige kikker, een boot om over het moeras te varen en een kist met een ei en suiker, waarmee kinderen hun eigen heerlijke pompoentaart kunnen bakken.

Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers de LEGO Builder app downloaden. Hiermee kunnen ze inzoomen, de LEGO sets in 3D draaien en hun voortgang bijhouden. Met deze app wordt het bouwen van de Pompoenboerderij nog leuker en interactiever!

Met LEGO® Minecraft De Pompoenboerderij (21248) beleven Minecraft spelers eindeloos speelplezier. De speelset stimuleert de verbeelding en creativiteit, terwijl kinderen hun bouwvaardigheden ontwikkelen. Deze speelset is een geweldig cadeau voor Minecraft spelers van 8 jaar en ouder, perfect voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing.

De Pompoenboerderij speelset is ongeveer 11 cm hoog, 27 cm breed en 14 cm diep, en kan perfect worden gecombineerd met andere LEGO® Minecraft® sets (apart verkrijgbaar). Met de intuïtieve bouwinstructies kunnen kinderen gemakkelijk en snel aan de slag gaan. Ze kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen Minecraft avonturen bedenken en spelen.

LEGO® staat bekend om zijn hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid is een topprioriteit bij LEGO®, dus wees gerust, de LEGO® stenen en onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Maak je klaar voor een avontuurlijke reis naar de pompoenboerderij in Minecraft® met LEGO® Minecraft De Pompoenboerderij (21248)! Bereid je voor op eindeloos speelplezier, waar je je eigen Minecraft wereld kunt bouwen, echt kunt laten groeien en onvergetelijke avonturen kunt beleven. Bestel vandaag nog en begin je bouwavontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21188

Het lamadorp

foto van lego set21171

De paardenstal

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.