Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het ijzergolemfort 21250

Laat je betoveren door LEGO Minecraft Het ijzergolemfort (21250)! Bouw en speel in deze ultieme speelset voor avonturiers van 9 jaar en ouder. Verander het bouwwerk in een reusachtige golem met beweegbare armen. Bescherm je basis tegen vijanden en beleef oneindig veel avonturen. Combineer met andere LEGO Minecraft sets en ontdek de interactieve Builder app. Een perfect cadeau voor Minecraft fans!

Waar is LEGO Het ijzergolemfort 21250 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
868
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21250
lego insiders punten icoon
787
punten

Laat je betoveren door de LEGO® Minecraft® Het ijzergolemfort (21250)! Deze speelset is dé ultieme ervaring voor jonge avonturiers van 9 jaar en ouder. Met talloze bouw- en speelmogelijkheden laat deze set je de wereld van Minecraft op een compleet nieuwe manier ontdekken. Of je nu een fanatieke gamer bent of gewoon dol bent op LEGO, deze set is een absolute must-have!

Verander het indrukwekkende bouwwerk in een torenhoge reus met gigantische beweegbare armen en laat je verbeelding de vrije loop. Bescherm je basis tegen vijandige aanvallers met de kristallen ridder en de gouden ridder. Maar let op, er ligt gevaar op de loer! Een geladen Creeper™ en twee skeletruiters zetten alles op alles om je te verslaan. Zorg ervoor dat je fort stevig staat en bereid je voor op een episch gevecht!

Bouw je eigen Minecraft wereld met deze geweldige speelset. Creëer eindeloos veel speelscenario's en beleef talloze avonturen. Of je nu je fort verdedigt of de torenhoge golem gebruikt om je vijanden te overwinnen, met deze set zijn de mogelijkheden eindeloos. En dankzij de herkenbare Minecraft kenmerken en accessoires zal je je nooit vervelen! Ontdek de interactieve LEGO Builder app en zoom in, draai modellen in 3D en houd je voortgang bij. Zo kun je je creaties altijd blijven verbeteren.

Deze LEGO Minecraft set is niet alleen perfect om zelf van te genieten, maar ook om cadeau te geven. Trakteer een Minecraft speler van 9 jaar en ouder op deze veelzijdige speelset voor een verjaardag, tijdens de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. Met het bouwbare fort van ca. 23 cm hoog, 31 cm breed en 12 cm diep is deze set goed te combineren met andere LEGO Minecraft sets (apart verkrijgbaar). Bouw je eigen unieke Minecraft wereld en laat je fantasie de vrije loop!

Het levensechte avontuur van Minecraft komt tot leven met LEGO stenen. Creëer je eigen werelden, omgevingen en mobs en breng ze tot leven met de kwaliteitsgarantie van LEGO. Alle LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn. Veiligheid staat voorop bij LEGO, dus je kunt met een gerust hart bouwen en spelen. De onderdelen worden grondig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Met de LEGO® Minecraft® Het ijzergolemfort (21250) duik je in een wereld vol avontuur, actie en creativiteit. Ontdek de magie van de Minecraft game op een nieuwe manier en laat je betoveren door dit geweldige bouwwerk. Ga de strijd aan, verdedig je basis en bouw je eigen unieke Minecraft wereld. Met deze LEGO set ben jij de held van je eigen avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21152

Avontuur op het piratenschip

foto van lego set21136

Het oceaanmonument

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.