Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De wapensmederij 21252

Maak kennis met LEGO set 21252 "De wapensmederij"! Een geweldige bouwset voor Minecraft fans vanaf 7 jaar en ouder. Met twee figuren, drie verschillende omgevingen en veel accessoires kunnen kinderen eindeloos avonturen beleven. Deze set kan gecombineerd worden met andere LEGO Minecraft sets en bevordert de ontwikkeling van diverse vaardigheden. Bestel nu jouw eigen set en duik in de wereld van LEGO Minecraft!

Waar is LEGO De wapensmederij 21252 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
203
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21252
lego insiders punten icoon
130
punten

Ben jij een echte Minecraft® fan en wil je graag jouw eigen avonturen bouwen? Dan is LEGO set "21252 De wapensmederij" echt iets voor jou! Met deze fantastische bouwset kunnen kinderen vanaf 7 jaar en ouder aan de slag met alle bekende wapens en functies uit de Minecraft werelden. Het is niet alleen een geweldig cadeau, maar ook een geweldige toevoeging aan jouw LEGO Minecraft collectie.

Wat maakt deze set nou zo speciaal? Allereerst krijg je maar liefst twee figuren bij deze set: de stoere Minecraft heldin Alex, compleet met haar schild en diamanten zwaard, en de ijverige wapensmid. Samen kunnen ze de meest epische avonturen beleven.

Maar dat is nog niet alles! Deze set heeft maar liefst drie verschillende omgevingen om te verkennen. In het werkgebied vind je een aambeeld, oven, slijpsteen en zelfs een met lava gevulde ketel. Hier kun je als een echte vakman aan de slag gaan met het maken en repareren van jouw wapens. Daarnaast is er de wapenkamer, waar je een kist vol met bijzondere items vindt, zoals een gouden bijl, betoverde drietand, netherieten zwaard, schild en andere handige Minecraft hulpmiddelen. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog het Nether-portaal. Hierachter vind je een klapdeur naar het volgende spannende avontuur.

En het beste van alles? Deze LEGO Minecraft set kan gecombineerd worden met andere sets, zoals de "21255 Hinderlaag bij het Nether-portaal". Zo kun je jouw eigen Minecraft wereld bouwen en steeds weer nieuwe avonturen beleven. Laat jouw creativiteit de vrije loop en bouw de meest fantastische landschappen, gebouwen en scenario's.

Maar waarom is deze set nu zo geweldig voor zowel jongeren als volwassenen? Ten eerste spreekt het thema Minecraft jongeren enorm aan. Het is een wereld die ze kennen en waar ze helemaal in op kunnen gaan. Daarnaast biedt deze set een geweldige bouwervaring. Je kunt niet alleen de verschillende omgevingen en structuren bouwen, maar ook zelf bedenken hoe de verhalen zich ontwikkelen. Met de verschillende figuren en accessoires kun je eindeloos variëren en nieuwe avonturen bedenken.

Bovendien draagt deze set bij aan de ontwikkeling van verschillende vaardigheden. Het bouwen van de LEGO structuren stimuleert de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht. Daarnaast bevordert het spelen met de figuren en het bedenken van verhalen de creativiteit en de fantasie. Kortom, het is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens heel leerzaam!

En laten we vooral niet vergeten hoe mooi deze set eruit ziet. De details zijn prachtig en de kleuren spatten van het scherm af. Het is een echte lust voor het oog en een perfecte toevoeging aan jouw LEGO collectie.

Dus, ben jij klaar voor een nieuw avontuur in de wereld van Minecraft? Bestel dan nu jouw eigen "21252 De wapensmederij" bouwset en ontdek alle spannende mogelijkheden. Ga samen met Alex en de wapensmid op pad en beleef de meest fantastische avonturen. Of je nu jong of oud bent, deze set biedt urenlang speelplezier voor iedereen. Wacht niet langer en duik in de wereld van LEGO Minecraft!

Laatste update: 2024-01-11 22:25:46

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21169

Het allereerste avontuur

foto van lego set21247

Het axolotlhuis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.