Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De dierenopvang 21253

De LEGO Minecraft De dierenopvang set (21253) is perfect voor gamers en kinderen vanaf 7 jaar. Het bevat 6 schattige Minecraft dieren en het LEGO Minecraft personage Efe. Met 206 onderdelen en veel speelmogelijkheden, stimuleert deze bouwset de creativiteit en het rollenspel. Combineer het met ander LEGO Minecraft speelgoed voor nog meer plezier. Bestel nu en bouw je eigen Minecraft wereld vandaag nog!

Waar is LEGO De dierenopvang 21253 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
206
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21253
lego insiders punten icoon
130
punten

Welkom in de spannende wereld van LEGO® Minecraft®! Bouw je eigen avonturen met de LEGO Minecraft De dierenopvang set (21253). Dit veelzijdige bouwpakket is perfect voor gamers en kinderen vanaf 7 jaar en bevat 6 schattige Minecraft dieren, plus het LEGO Minecraft personage Efe voor de allereerste keer!

Deze dierenset bestaat uit 3 fantastische gedeelten. In de omheinde speelruimte kunnen de dieren vrij rondlopen. Maar pas op, want er is een poort die ze binnenhoudt! Binnenin de speelruimte vind je ook een kamer met een kist vol diervoeding, waaronder een bot, een wortel en tarwe. De dieren zullen smullen van deze lekkernijen! Naast de speelruimte is er een gezellige picknickplaats met een tafel onder een prachtige boom. Hier kunnen de dieren en jouw LEGO Minecraft personage even uitrusten en genieten van een heerlijke maaltijd. Verder is er nog een comfortabel tapijt waar vermoeide dieren hun dutje kunnen doen.

Deze LEGO Minecraft De dierenopvang set zit vol leuke verrassingen. Naast dierenverzorger Efe vind je ook schattige babymobs, zoals een Minecraft kat, een magenta schaap, een wolf, een konijn, een koe... en zelfs een Minecraft babyzombie! Je bent verantwoordelijk voor het welzijn van deze schattige diertjes. Voer ze, geef ze aandacht en zorg ervoor dat ze gelukkig zijn in hun nieuwe thuis.

Deze bouwset stimuleert niet alleen de creativiteit en verbeeldingskracht, maar ook het onafhankelijk rollenspel. Je kunt eindeloze avonturen beleven met de dieren, of ze combineren met ander LEGO Minecraft speelgoed (apart verkrijgbaar) voor nog meer plezier! En voor de digitale gamers onder ons is er goed nieuws. Met de LEGO Builder app kun je inzoomen op de modellen en ze in 3D draaien. Zo kun je jouw voortgang bijhouden en je bouwkunsten showen aan je vrienden en familie.

Nu even wat meer technische informatie. Deze LEGO Minecraft bouwset bestaat uit 206 onderdelen en het grootste model is ongeveer 8 cm hoog, 14 cm breed en 6 cm diep. Het is een perfect cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op dieren en Minecraft gaming. Met dit speelgoed kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en eindeloos fantasierijk plezier beleven.

Maar dit is niet zomaar een bouwpakket. Het is LEGO Minecraft! Dat betekent dat je de wereld van Minecraft tot leven kunt brengen met de kracht van LEGO stenen. De bekende mobs, omgevingen en kenmerken van Minecraft worden realiteit in deze geweldige bouwsets. Verzamel ze allemaal en bouw je eigen Minecraft wereld!

En er is nog meer goed nieuws. Deze De dierenopvang set is niet alleen een zelfstandig speelset, maar kan ook perfect worden gecombineerd met ander LEGO Minecraft speelgoed. Wat dacht je bijvoorbeeld van Het schildpadstrandhuis (21254)? Bouw je eigen Minecraft paradijs en beleef eindeloze avonturen met jouw favoriete personages.

Kortom, LEGO Minecraft De dierenopvang is het perfecte cadeau voor jonge gamers en kinderen vanaf 7 jaar. Het combineert de opwinding van Minecraft met de creativiteit van LEGO stenen. Laat je fantasie de vrije loop en beleef onvergetelijke avonturen met schattige Minecraft dieren! Bestel nu en creëer je eigen Minecraft wereld vandaag nog!

Laatste update: 2024-01-11 22:07:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21177

De Creeper™ hinderlaag

foto van lego set21134

De watervalbasis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.