Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hinderlaag bij het Nether-portaal 21255

Breng de populaire Minecraft game tot leven met LEGO set 21255: Hinderlaag bij het Nether-portaal. Ga de strijd aan met angstaanjagende mobs en verken unieke locaties. Deze set is perfect voor kinderen vanaf 8 jaar en biedt urenlang speelplezier. Bestel jouw LEGO Minecraft set vandaag nog en ontdek een hele nieuwe dimensie van plezier.

Waar is LEGO Hinderlaag bij het Nether-portaal 21255 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
352
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21255
lego insiders punten icoon
247
punten

Breng de populaire Minecraft® game tot leven met deze spannende LEGO® set: Hinderlaag bij het Nether-portaal (21255). Duik in een wereld vol avontuur en bouwmogelijkheden! Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Dit geweldige bouwspeelgoed is perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Vecht jezelf een weg door het Nether-portaal en betreed de grens tussen het Helrode bos en de Basalt Deltas. Maar wees op je hoede, want er wachten bekende Minecraft mobs op je! Ontmoet de angstaanjagende orkstrijder, gehuld in een unieke skin speciaal ontworpen voor deze set. Hij is op reis door het Nether-portaal en heeft jouw hulp nodig om te overleven.

Terwijl je het bos verkent, kom je verschillende vijanden tegen. Twee magmakubussen vallen aan, een kopstotende hoglin wil je uitschakelen en een Minecraft Ghast schiet schijven uit zijn bek! Deze Ghast staat erom bekend dat hij portalen vernietigt, waardoor jij misschien wel gevangen blijft in het Nether-rijk. Durf jij het gevecht aan te gaan en te ontsnappen?

Naast de geweldige speelfuncties is er nog een extraatje: de LEGO Builder app. Met deze app kun je inzoomen, de modellen in 3D draaien en zelfs je voortgang bijhouden. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw de wereld van Minecraft zoals jij het wilt. Maak je eigen avonturen en deel ze met je vrienden!

Deze LEGO set is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook om te verzamelen. Met het unieke setnummer 21255 is dit een ware must-have voor elke Minecraft fan. De set bevat urenlang spelplezier en biedt eindeloze bouwmogelijkheden. De LEGO stenen zijn van hoge kwaliteit en kunnen keer op keer opnieuw worden gebruikt. Dit betekent dat je jouw Nether-portaal keer op keer kunt bouwen en aanpassen voor nieuwe avonturen!

Verzamel alle LEGO Minecraft sets en breid je wereld uit. Creëer een heel nieuw universum vol spannende locaties en bijzondere kenmerken. Bouw dorpjes, kastelen, mijnen en nog veel meer. Met LEGO Minecraft ben jij de meester van je eigen avontuur!

De Hinderlaag bij het Nether-portaal set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die houden van een beetje nostalgie. Herbeleef je jeugd en breng de magie van LEGO en Minecraft samen. Deze set is een geweldig cadeau voor jezelf of voor de LEGO en Minecraft liefhebber in je leven.

Dus waar wacht je nog op? Betreed het Nether-portaal en maak je klaar voor avontuur! Ga de strijd aan met angstaanjagende mobs, verken unieke locaties en bouw je eigen wereld. Met deze LEGO set ontdek je een hele nieuwe dimensie van plezier. Ga jij de uitdaging aan? Bestel jouw LEGO Minecraft Hinderlaag bij het Nether-portaal vandaag nog!

Laatste update: 2024-01-11 22:11:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21121

Woestijnuitkijkpost

foto van lego set21131

De ijsnaalden

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.