Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het kikkerhuis 21256

Betreed de magische wereld van LEGO® Minecraft met het Kikkerhuis (setnummer: 21256). Deze schattige set zit boordevol verrassingen en spannende functies, perfect voor zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassen Minecraft fans. Ontdek het betoverende interieur van het huis, verken de boerderij en ontmoet verschillende kikkers en mysterieuze wezens. Beleef eindeloos speelplezier en laat je creativiteit de vrije loop met deze geweldige LEGO set.

Waar is LEGO Het kikkerhuis 21256 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
400
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21256
lego insiders punten icoon
357
punten

Welkom in de fantastische wereld van LEGO® Minecraft®! Bereid je voor op een uniek avontuur in het LEGO Minecraft Kikkerhuis (setnummer: 21256). Dit geweldige speelhuis, in de vorm van een schattige kikker, zit boordevol verrassingen en spannende functies. Het is het perfecte cadeau voor jongeren vanaf 8 jaar en volwassen liefhebbers van het populaire spel.

Stap binnen in het betoverende kikkerhuis en ontdek de authentieke Minecraft details. In het huis vind je een comfortabel bed om heerlijk te kunnen rusten na een dag vol avontuur, een gezellige tafel om met vrienden te eten, en een handige werkbank om nieuwe items te maken en te repareren. De oven staat klaar om heerlijke maaltijden te bereiden en in de kist kun je je schatten veilig opbergen. En vergeet de heerlijke taart en de pot honing niet, die zorgen voor een extra dosis energie tijdens je avontuurlijke reis!

Maar dat is nog niet alles! Buiten het kikkerhuis wacht een hele wereld op je. Verken de boerderij en oogst smakelijke bieten, tarwe en kleurrijke bloemen. Gebruik je creativiteit en laat je fantasie de vrije loop terwijl je je eigen Minecraft avonturen beleeft. Als je zin hebt in een ontspannen dagje vissen, neem dan je hengel en stap in de donker eikenhouten speelgoedboot met handige roeispanen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontmoet de drie verschillende soorten kikkers die in het LEGO Minecraft Kikkerhuis wonen. Er is een groene kikker, een grijze kikker en een bruine kikker, allemaal met hun eigen unieke persoonlijkheid. Maar het wordt pas echt interessant wanneer je het slijm ontmoet. Als echte Minecraft spelers weten jullie vast dat slijm een speciale interactie heeft met kikkers. Wat voor avontuur staat jou te wachten als je het slijm tegenkomt? Ontdek het zelf!

De LEGO Minecraft Kikkerhuis set bevat ook drie geweldige figuren: een dappere held, een angstaanjagende zombie en een mysterieuze drenkeling met een machtige drietand. Deze figuren zorgen voor urenlang rollenspelplezier en laten je helemaal opgaan in de spannende Minecraft wereld. Maak je eigen verhalen en beleef epische avonturen!

Maar het plezier stopt hier niet. Als extra bonus kun je ook de LEGO Builder app gebruiken. Met deze app kunnen jonge bouwers hun creaties inzoomen, modellen in 3D draaien en zelfs hun voortgang bijhouden. Het is de perfecte manier om je LEGO Minecraft collectie uit te breiden en nieuwe creaties te maken. Wat ga jij bouwen? Laat je verbeelding de vrije loop en verleg je grenzen!

Ga mee op dit onvergetelijke LEGO Minecraft avontuur en bouw je eigen Minecraft wereld. Het LEGO Minecraft Kikkerhuis (setnummer: 21256) is een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie en biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud. Laat je creativiteit de vrije loop, ontdek geheime schatten en beleef avonturen die je nooit zult vergeten. Waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO Minecraft en laat je verrassen!

Laatste update: 2024-01-11 22:08:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set21125

De jungle boomhut

foto van lego set21252

De wapensmederij

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.