Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Cherry Blossom Garden 21260

Beleef betoverende avonturen met LEGO set 21260, geïnspireerd op de Cherry Blossom biome uit Minecraft. Help personage Sunny met de prachtige tuin, ontmoet bijen en een vijandige zombie. Ervaar actie en ontdekkingen met deze unieke set, perfect voor Minecraft fans vanaf 8 jaar. Haal de Cherry Blossom Garden snel in huis en start jouw avontuur!

Waar is LEGO The Cherry Blossom Garden 21260 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
304
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21260
lego insiders punten icoon
182
punten

Laat je betoveren door de betoverende wereld van de Cherry Blossom Garden (21260)! Dit LEGO set is geïnspireerd op de adembenemende Cherry Blossom biome uit de wereld van Minecraft. Een must-have voor alle Minecraft fans en avontuurlijke kinderen vanaf 8 jaar die houden van natuur, dieren en het verslaan van zombies!

Stap in de schoenen van heldhaftig personage Sunny, exclusief te vinden in deze LEGO Minecraft set. Help Sunny met het verzorgen van de prachtige kersenbloesemtuin. De set bevat 2 vrolijk gekleurde bomen, een klein bruggetje over een stroompje en een zandtuin met een decoratieve pot en een zwarte steen. Ontmoet 2 bijen, een volwassen sniffer – een vriendelijke mob uit het spel – en een baby sniffer met een sniffer ei. Laat de volwassen sniffer met zijn vingerbediende snuffelfunctie een zeldzaam zaadje opgraven met zijn snuit. En alsof dat nog niet genoeg is, moet je ook nog een vijandige zombie afweren die de tuin onveilig maakt. Voor nog meer actie en avontuur kun je ook digitaal aan de slag met de intuïtieve LEGO Builder app.

Met deze Cherry Blossom Garden beleef je eindeloos speelplezier en kun je je eigen Minecraft avonturen creëren. Laat je fantasie de vrije loop en geniet van het bouwen en spelen met deze unieke LEGO set. Maak van het verzorgen van de tuin een spannend avontuur vol actie en ontdekkingen. Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de Cherry Blossom Garden tot leven te brengen?

Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden van de Cherry Blossom Garden (21260)! Deze LEGO set neemt je mee op een betoverend avontuur in een wereld vol kleur, natuur en spannende uitdagingen. Perfect om cadeau te geven aan jezelf of een andere Minecraft fan die dol is op bouwen, spelen en ontdekken. Met de Cherry Blossom Garden heb je gegarandeerd urenlang speelplezier, zowel offline als online met de LEGO Builder app.

Ga de strijd aan met de vijandige zombie, ontdek de geheimen van de tuin en beleef onvergetelijke avonturen met de Cherry Blossom Garden (21260). Ben jij klaar voor het avontuur van je leven? Haal dan snel deze unieke LEGO set in huis en laat je verrassen door alle mogelijkheden die de Cherry Blossom Garden te bieden heeft. Veel speelplezier gewenst in jouw eigen Minecraft Cherry Blossom wereld!

Laatste update: 2024-05-10 15:56:23

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.