Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Wolf Stronghold 21261

Dompel je onder in avontuur met LEGO Minecraft Wolvenburcht (21261)! Bouw een fort, tem wolven en strijd tegen skeletten. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van urenlang speelplezier vol actie. Bescherm de burcht en beleef epische avonturen met Steve en Alex in deze spannende set. Nu te koop!

Waar is LEGO The Wolf Stronghold 21261 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
312
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21261
lego insiders punten icoon
227
punten


Ontdek het avontuurlijke LEGO® Minecraft Wolvenburcht (21261) speelset, speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op actie, avontuur en Minecraft® personages. Deze set is zowel een interactief videospel speelgoed als een creatieve bouw- en strijdactiespeelset voor heldhaftige ontdekkers.


Kinderen kunnen de Wolventemmer een basis laten bouwen met een grote wolvenkop boven de ingang en vervolgens plezier hebben met het veranderen van de expressie van de wolf van vriendelijk naar boos. Binnenin vinden ze een werktafel, smeltoven, aambeeld en voor het eerst in een LEGO Minecraft set, een smeedtafel. Een kist met benodigdheden bevat een Netherite brok, die kinderen kunnen gebruiken om een zwaard te maken, zoete bessen en botten om de wilde wolf te temmen. Buiten is er een bosgedeelte met een boom, rots, paddenstoel en zoete bessenstruik. 2 Minecraft skeletten dwalen door het bos: de ene heeft een betoverde boog, de andere heeft een boog met pijl en diamanten helm. Voor extra digitaal plezier, kunnen bouwers de intuïtieve LEGO Bouwer app gebruiken.



Stap in de wereld van Minecraft en ga op avontuur in de Wolvenburcht! Bouw een fort, tem wilde wolven en ga de strijd aan met angstaanjagende skeletten. Met deze LEGO set beleef je urenlang speelplezier vol actie en creativiteit. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk allerlei spannende scenario's om na te spelen. Of je nu een ervaren Minecraft speler bent of net begint met bouwen, deze set biedt voor ieder wat wils.



Gebruik je bouwskills en vechtvaardigheden om de Wolvenburcht te beschermen en te verdedigen tegen vijandelijke indringers. Met de vele accessoires en details in deze set is geen enkel avontuur te gek. Laat je creativiteit de vrije loop en beleef epische gevechten en ontdekkingen in de wereld van LEGO Minecraft. Ga samen met Steve en Alex op pad en beleef talloze spannende avonturen!



Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en de Wolvenburcht te betreden? Verzamel al je moed en bouw de ultieme verdediging om de nacht door te komen. Wie zal er uiteindelijk als winnaar uit de strijd komen? De beslissing ligt in jouw handen. Koop nu LEGO Minecraft Wolvenburcht (21261) en beleef het avontuur van je leven!


"

Laatste update: 2024-05-02 15:40:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.