Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Windmill Farm 21262

Ben jij fan van Minecraft® en boerderijdieren? Dan is De Windmolen Boerderij (21262) ideaal! De set bevat een functionele LEGO windmolen, boerderijveld, Minecraft personages en een zombie. Met leuke details en de LEGO Bouwer app is deze set perfect voor avonturen in je eigen Minecraft wereld. Bouw hem snel!

Waar is LEGO The Windmill Farm 21262 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
462
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-06-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21262
lego insiders punten icoon
357
punten

Ben jij een fan van videospelletjes, Minecraft® zombie actie en boerderijdieren? Dan is De Windmolen Boerderij (21262) echt iets voor jou! Deze LEGO set is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en zit boordevol LEGO® Minecraft modellen en Minecraft personages.

Deze bouwset voor kinderen bevat een functionele LEGO windmolen, die wordt bediend door aan een wiel aan de achterkant te draaien. Terwijl de zeilen van de molen draaien, draait de maalsteen alsof het tarwe tot bloem maalt. Eieren, melk en suiker zijn binnen handbereik voor kinderen om brood en cake te bakken. Het bovenste niveau van de windmolen biedt opslagruimte voor hooi en andere benodigdheden. Er is een Mulder figuur en een Herder Dorpsbewoner, die de gele en oranje Minecraft schapen scheert. Er is een weefgetouw met wol; eventuele overgebleven wol kan worden gebruikt om de boom te versieren. Naast de molen is een boerderijveld, waar kinderen tarwe, suikerriet en bieten kunnen laten groeien. Ondertussen loert er een zombie, wachtend om aan te vallen! De intuïtieve LEGO Bouwer app geeft bouwers extra digitaal plezier.

Laat je fantasie de vrije loop terwijl je speelt en ontdekt wat voor avonturen je kunt beleven op De Windmolen Boerderij (21262). Met zoveel leuke details en functies is deze LEGO set een absolute must-have voor alle Minecraft liefhebbers. Dus waar wacht je nog op? Ga snel aan de slag en bouw je eigen Minecraft wereld met De Windmolen Boerderij (21262)!

Laatste update: 2024-05-10 15:51:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.