Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Badlands Mineshaft 21263

Met LEGO set 21263, ook bekend als de Badlands Mineshaft, kunnen jonge en oude Minecraft spelers avontuurlijk bouwen. Ontdek de verlaten mijn in het Badlands biome met de Badlands Explorer en beleef spannende avonturen. Verzamel materialen, bestrijd mobs en race met de mijnkar naar de uitgang. Perfect cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar die van Minecraft en LEGO houden. Bouw, speel en creëer je eigen avonturen!

Waar is LEGO The Badlands Mineshaft 21263 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
538
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21263
lego insiders punten icoon
390
punten

De LEGO set 21263, ook wel bekend als de Badlands Mineshaft, is een avontuurlijk bouwpakket voor jonge en oude Minecraft spelers. Ontdek de verlaten mijn in het Badlands biome samen met de Badlands Explorer en beleef spannende avonturen!

In deze set vind je allerlei populaire Minecraft mob karakters, zoals een Minecraft grotspin, Creeper™, husk en 2 slijmpjes. Maar wees gerust, met jouw creativiteit en bouwkunsten ben jij klaar voor de uitdaging! Plaats TNT tussen de stenen en activeer de ontploffingsfunctie om koper, goud, redstone en amethistkristallen te onthullen. Laad de mijnkar vol en race over de rails naar de uitgang van de mijn. Daar wacht een trouwe ezel met grote zadeltassen om je naar de basis van de Explorer te brengen, compleet met bed en knutseluitrusting.

Met de LEGO Builder app kunnen bouwers nog meer digitaal plezier beleven. Zoom in, draai modellen in 3D en volg je voortgang terwijl je bouwt en speelt. Deze set is het perfecte cadeau voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar die houden van Minecraft ontdekkings- en avonturenspellen, en natuurlijk van bouwen met LEGO stenen.

Stap in de wereld van Minecraft met de Badlands Mineshaft set en laat je fantasie de vrije loop! Samen met de Badlands Explorer ga je op een onvergetelijke mijnbouwmissie vol actie en avontuur. Verzamel kostbare materialen, bestrijd vijandige mobs en ontdek de geheimen van het Badlands biome.

Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van LEGO en Minecraft met set 21263 en beleef eindeloos speelplezier! Bouw, speel en creëer je eigen Minecraft avonturen met deze fantastische LEGO set. Maak je klaar om te graven, te vechten en te ontdekken in de Badlands Mineshaft!

Laatste update: 2024-05-02 15:42:18

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.