Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Crafting Table 21265

Vier het 15-jarig jubileum van Minecraft met de LEGO set 21265. Ontdek bekende biomen, favoriete mobs en verborgen paaseieren, speciaal ontworpen voor volwassen fans. Bouw de iconische crafting tafel en ervaar 12 biomen, inclusief mini bouwsels en 8 microfiguren. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen Minecraft avonturen!

Waar is LEGO The Crafting Table 21265 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
1195
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21265
lego insiders punten icoon
585
punten

Feest mee met de creativiteit van Minecraft® met deze LEGO® bouwset voor volwassenen ter ere van het 15-jarig jubileum van de populaire videogame. Ontdek en pronk met bekende biomen, favoriete mobs en verborgen paaseieren die speciaal zijn ontworpen voor volwassen fans van het spel.

Stap in de wereld van Minecraft met LEGO Minecraft De Crafting Tafel (21265). Deze set is geïnspireerd op de iconische craft tafel uit het spel. Binnenin vind je 5 mini bouwmodules met 12 Minecraft biomen, waaronder de Taiga met een druipsteengrot, Vlaktes met een dorp, IJs Piekken met een iglo, Kersenbos met een verlaten mijnschacht, en de Diepe Donkere met een weelderige grot. Daarnaast zijn er 8 microfiguren inbegrepen: Steve, Alex, een skelet, heks, Creeper™, dorpeling, koe en varken. De mini bouwsels en microfiguren kunnen losgemaakt worden van het hoofdmodel voor diverse manieren van display. Voeg stickers toe met memorabele in-game zinnen aan de voorkant van het Minecraft model. Voor het gemak zijn de digitale bouwinstructies van deze set te vinden in de LEGO Builder app.

Laat je verbeelding de vrije loop en bouw je eigen Minecraft avonturen met deze unieke LEGO set. Maak je eigen creaties en vertel je eigen verhalen terwijl je de wereld van Minecraft naar jouw kamer brengt. Of je nu een doorgewinterde Minecraft fan bent of gewoon op zoek bent naar een leuke nieuwe uitdaging, deze set biedt plezier voor jong en oud.

Ontdek de vele mogelijkheden van LEGO Minecraft De Crafting Tafel (21265) en voeg dit unieke verzamelobject toe aan je LEGO collectie. Laat zien dat je een echte Minecraft expert bent en laat je vrienden versteld staan van jouw bouwkunsten. Met dit bouwproject ben je verzekerd van urenlang speelplezier en creativiteit. Klaar om aan de slag te gaan? Bestel nu jouw LEGO Minecraft set en ga op avontuur in de blokkerige wereld van Minecraft!

Laatste update: 2024-06-01 15:12:48

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.