Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Baby Pig's Birthday Celebration 21281

De LEGO Minecraft Baby Varken's Verjaardagsfeest (21281) is een feestelijke set vol figuren en plezier uit de populaire videospelserie. Inclusief diverse karakter mobs en een deelbare taart. Ideaal cadeau voor een Minecraft fan voor elke speciale gelegenheid. Met beweegbare benen, armen en hoofden voor extra speelplezier.

Waar is LEGO Baby Pig's Birthday Celebration 21281 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Minecraft sets

aantal lego stenen icoon
351
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-10-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
21281
lego insiders punten icoon
130
punten

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een Minecraft® fan voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid? Dan is de LEGO® Minecraft Baby Varken's Verjaardagsfeest (21281) bouwbare video-game speelset iets voor jou! Deze set zit boordevol figuren en plezier uit de Minecraft video game - er is zelfs een taart om te delen!


Deze feestelijke set is gevuld met LEGO Minecraft modellen en karakter mobs. Zo is er een Creeper™ figuur met beweegbare benen en hoofd en een open compartiment op de bovenkant van zijn hoofd waar buskruit te vinden is (in de vorm van een klein, grijs element); een baby zombie met beweegbaar hoofd, armen en benen; een baby vos met beweegbaar hoofd, benen en staart; een baby kat met beweegbaar hoofd, benen en staart; een baby lama met beweegbare benen; een baby varken met beweegbaar hoofd; en een taart die in 3 stukken kan worden gesplitst. Voor extra creatief plezier maakt de LEGO Builder app het mogelijk voor kinderen om in te zoomen en modellen in 3D te draaien met behulp van hun digitale apparaat.

Laatste update: 2024-07-25 03:14:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.