Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Regenboogplezier 10401

Met de LEGO set 10401 Regenboogplezier kunnen kinderen grootser denken, groter bouwen en eindeloos creatief zijn.
Deze kleurrijke set is ideaal voor beginnende LEGO-bouwers en bevat allerlei kleurrijke elementen om de verbeelding te stimuleren.
Het is educatief en geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Koop het nu en stimuleer creativiteit en onafhankelijk denken!

Waar is LEGO Regenboogplezier 10401 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
85
leeftijd icoon
5-99
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10401
lego insiders punten icoon
37
punten

Welkom in de wondere wereld van LEGO®! Met onze special edition set 10401 Regenboogplezier kunnen kinderen grootser denken, groter bouwen en eindeloos creatief zijn. Deze kleurrijke set is ideaal voor beginnende LEGO-bouwers en biedt tal van moeilijkheidsniveaus om de fantasie van je kind te prikkelen.

Wat maakt deze set zo speciaal? Ten eerste bevat het allerlei kleurrijke stenen en elementen die verbeeldingsrijk spel stimuleren. Bovendien zit er een speciale LEGO tegel bij ter ere van het 60-jarig bestaan van de LEGO steen. Hoe cool is dat? Het is een fantastisch cadeau voor kinderen en volwassenen die van bouwen en spelen houden.

Onze special edition LEGO® set is niet alleen leuk, het is ook nog eens educatief. Je kind kan met deze set op zoek gaan naar antwoorden op enkele van de grootste vragen ter wereld, terwijl hij of zij tegelijkertijd zijn of haar motorische vaardigheden ontwikkelt. Het biedt verschillende moeilijkheidsniveaus, zodat zowel beginnende als meer ervaren bouwers erdoor uitgedaagd worden.

Wat zal jouw grote denker bouwen? Een regenboogkasteel? Een kleurrijke stad? Een sci-fi ruimteschip? Met onze set kan elk kind zijn droomproject realiseren en de wereld tot leven laten komen met zijn of haar eigen creaties.

De special edition set 10401 Regenboogplezier is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, maar ook volwassenen kunnen er hun passie voor bouwen mee uiten. Het is een geweldige manier om creativiteit, puzzelvaardigheden en onafhankelijk denken te stimuleren.

Denk groots en bouw met LEGO® stenen! Met onze special edition set 10401 Regenboogplezier krijgt jouw kind eindeloos bouwplezier. Koop het nu en stuur je kind op avontuur in de wereld van LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set11029

Creatieve feestset

foto van lego set5007213

How to Build LEGO Houses

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.