Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Werelds plezier 10403

De LEGO set 10403 Werelds plezier is een speciale editie ter ere van het 60-jarig bestaan van LEGO stenen.
Deze set bevat kleurrijke stenen, accessoires en een unieke LEGO tegel.
Geschikt voor beginnende en ervaren bouwers vanaf 5 jaar.
Stimuleer de creatieve geest en ontdek eindeloze mogelijkheden met deze duurzame en kwalitatieve set.
Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO Werelds plezier 10403 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
295
leeftijd icoon
5-99
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
10403
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom bij de LEGO® set 10403 Werelds plezier, de perfecte set om jouw grootse bouwplannen te realiseren en de fantasie van jong en oud te stimuleren! Deze special edition set is speciaal gemaakt ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van LEGO stenen en zit boordevol kleurrijke stenen en elementen. Er is zelfs een unieke LEGO tegel aanwezig om deze bijzondere gelegenheid te vieren. Wat ga jij bouwen met deze set boordevol mogelijkheden?

Deze set is ideaal voor beginnende LEGO bouwers, maar biedt ook uitdaging voor meer ervaren bouwers. De set bevat 2 minifiguren en accessoire-elementen zoals een drietand, zwemvliezen, een helm, een walkietalkie, een camera, een landkaart, een piloothelm, een kippenbout, een glas, een waterijsje, een vis en een slang. Zo kunnen jouw creaties helemaal tot leven komen!

Met deze special edition LEGO set kan jouw kind zijn creatieve geest de vrije loop laten en op zoek gaan naar antwoorden op enkele van de grootste vragen ter wereld. Van het bouwen van een mini-planetarium tot een uitgebreid fantasie-kasteel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat jouw kind nodig heeft is zijn of haar verbeelding en deze set boordevol kleurrijke stenen.

Of je nu een jonge beginnende bouwer bent of een volwassene die zijn jeugdherinneringen wil herbeleven, deze set is geschikt voor iedereen vanaf 5 jaar. Bovendien is LEGO bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit, zodat je jarenlang plezier kunt beleven aan deze set.

Dus waar wacht je nog op? Denk groot en bouw met LEGO stenen! Deze special edition set is nu beschikbaar, dus voeg hem snel toe aan je LEGO collectie en ontdek een wereld van creativiteit en plezier. Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop met deze geweldige LEGO set!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set11022

Ruimtemissie

foto van lego set11009

Stenen en lichten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.