Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Missie naar Mars 10405

De LEGO set 10405 Missie naar Mars is een kleurrijke en uitdagende bouwset, perfect voor zowel jonge als ervaren bouwers.
Met deze set kun je je verbeelding de vrije loop laten en gebouwen en ontwerpen maken.
Ga op avontuur naar de ruimte met de drie minifiguren en beantwoord grote vragen over Mars en onze toekomst.
De set bevat ook leuke accessoire-elementen en is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
Maak je eigen universum met deze speciale editie bouwset!

Waar is LEGO Missie naar Mars 10405 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
871
leeftijd icoon
5-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10405
lego insiders punten icoon
312
punten

Welkom, avonturiers! Bereid je voor om met ons naar een andere wereld te reizen. Een wereld die zowel voor jongeren als volwassenen ongelooflijk fascinerend en uitdagend is. Met de LEGO set 10405 Missie naar Mars doe je precies dat: je gaat op een geweldige missie naar de ruimte.

De set bevat een kleurrijke mix van elementen en stenen en een unieke LEGO tegel ter ere van het 60-jarig bestaan van LEGO. Maar dat is nog maar het begin. Met deze set kan je jouw verbeelding de vrije loop laten en gebouwen bouwen en ontwerpen zoals nooit tevoren.

De set is geschikt voor jongere en oudere bouwers en biedt verschillende moeilijkheidsniveaus. Dit maakt het de perfecte starterset voor beginnende LEGO bouwers. Maar ook voor de wat meer ervaren bouwers biedt deze set genoeg mogelijkheden om hun vaardigheden te verbeteren.

Vergezel de drie minifiguren, die je zult ontmoeten tijdens je reis naar de ruimte, tijdens hun missie naar Mars. Jij bent degene die ze helpt om hun doel te bereiken. Met de speciale elementen, waaronder wielen, vormen en ogen, zullen jouw bouwwerken er geweldig uitzien en zal je creativiteit onbegrensd zijn.

De set geeft je ook de kans om enkele van de grootste vragen ter wereld te beantwoorden. Wat voor gebouwen zou je bouwen om de toekomstige inwoners van Mars te huisvesten? Hoe zou ons leven eruitzien als we naar andere planeten zouden verhuizen? Jouw verbeelding is de enige beperking.

En als je een keer een foutje maakt, dan hoef jij je geen zorgen te maken. De set bevat ook een stenenwipper, waardoor het uit elkaar halen van gebouwen een stuk makkelijker wordt.

Naast de vele LEGO stenen en elementen, bevat deze set ook leuke accessoire-elementen zoals een papegaai, een slang, een appel, een croissant, een ijslolly, een brood, een beker en een glas, een moersleutel, een camera, een verrekijker, een ridderzwaard, een piratenzwaard, 3 pruiken, 2 piratenhoeden, 2 helmen met verwisselbaar ruimte- en onderwatervizier, een ridderhelm, 2 paar zwemvliezen en een dynamietstaaf.

Deze speciale editie bouwset is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en heeft een speelse en commerciële tekst. Dus waar wacht je nog op? Ga op reis naar de ruimte met de LEGO set 10405 Missie naar Mars en maak jouw eigen universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set11017

Creatieve monsters

foto van lego set11004

Creatieve vensters

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.