Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Creatieve felgekleurde aanvulset 10694

Met LEGO set 10694 kun je je eigen fantasiewereld creëren.
De set bevat kleurrijke stenen, ogen en een ideeënboekje.
Het biedt onbegrensd speelplezier voor alle leeftijden en is een perfecte aanvulling op iedere LEGO verzameling.
Bestel vandaag nog en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO LEGO® Creatieve felgekleurde aanvulset 10694 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
303
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10694
lego insiders punten icoon
150
punten

Wil jij de bouwer van je eigen fantasiewereld zijn? Of experimenteren met het maken van je eigen creaties? Dan is de LEGO® Creatieve felgekleurde aanvulset (10694) precies wat je nodig hebt! Deze grote set vol vrolijk gekleurde, klassieke LEGO stenen geeft je de vrijheid om te bouwen wat je maar wil. Van vlinders en bloemen tot gitaren en taarten; alles is mogelijk met de 20 verschillende kleuren stenen in deze set! De set bevat ook 4 paar ogen waarmee je de meest waanzinnige wezens kunt bouwen. Ideaal voor bouwers van alle leeftijden én de perfecte aanvulling op iedere LEGO verzameling.

Onbegrensd speelplezier voor jong en oud

Met deze LEGO® set zijn de mogelijkheden eindeloos. De set biedt onbegrensd speelplezier voor alle fans van LEGO stenen. Of je nu jong bent of al wat ouder, deze set is er voor iedereen die van bouwen en experimenteren houdt. Een ideale manier om creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren! Bovendien komt de set met een ideeënboekje om je op gang te helpen. Er is ook online veel bouwinspiratie te vinden op LEGO.nl/classic als je wat extra inspiratie wilt!

Fantastische mogelijkheden voor creatief spelen

Met deze set worden zelfs de meest saaie middagen onvergetelijk. Lekker bouwen en ontdekken wat je kunt maken, uitproberen en omgooien, en vervolgens weer opnieuw beginnen. De set is perfect voor wie graag zelf creaties maakt. Heb je eenmaal genoeg ideeën opgedaan uit het ideeënboekje, dan is het tijd om je eigen fantasiewereld te creëren. Gebruik je verbeeldingskracht volop en ontdek wat jij kunt bouwen met deze fantastische LEGO set.

Alle afgebeelde modellen kunnen tegelijk worden gebouwd met deze set

De LEGO® Creatieve felgekleurde aanvulset (10694) biedt een ruim assortiment aan LEGO stenen. En het beste van alles is dat alle afgebeelde modellen tegelijkertijd kunnen worden gebouwd met deze set. Gebruik je verbeeldingskracht en bouw een wereld vol kleur en fantasie. De set bevat ook een stenenwipper waarmee je gemakkelijk bouwsteentjes van elkaar kunt halen als je eenmaal hebt besloten om het model te wijzigen.

LEGO Classic sets vormen een ideale aanvulling op iedere LEGO verzameling

De LEGO® Creatieve felgekleurde aanvulset (10694) is een geweldige manier om je LEGO verzameling aan te vullen. Als je al een verzameling LEGO stenen hebt, is deze set perfect om je creatieve mogelijkheden uit te breiden en nieuwe, kleurrijke creaties te maken. Maar als je nog geen verzameling hebt, dan is dit een ideale set om mee te beginnen. De set is geschikt voor bouwers van alle leeftijden en een geweldige manier om te beginnen met bouwen en samen creëren.

Koop nu de LEGO® Creatieve felgekleurde aanvulset (10694) en laat je fantasie de vrije loop! Bouw wat je maar wilt, van vlinders tot bloemen, gitaren tot taarten en alles daartussenin. Bestel vandaag nog en wees de bouwer van je eigen creatieve wereld. Met deze set kun je vrij bouwen en creëren zoals jij dat wilt!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10717

Stenen, stenen, stenen

foto van lego set11004

Creatieve vensters

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.