Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Creatieve bouwdoos 10695

De LEGO set 10695, de Creatieve bouwdoos, bevat 37 verschillende kleuren stenen en speciale elementen zoals een deur, raam en wielen.
Deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel beginners als ervaren bouwers.
Het is een ideale aanvulling op iedere LEGO verzameling en stimuleert creativiteit.
Een handig opbergdoosje en instructies zijn inbegrepen.
Ontdek meer bouwinspiratie op LEGO.
nl/classic.
Begin vandaag nog met bouwen en laat je fantasie de vrije loop!

Waar is LEGO LEGO® Creatieve bouwdoos 10695 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 24.9519-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
580
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
01-01-2015
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10695
lego insiders punten icoon
202
punten

Denk je eraan om een LEGO set te kopen, maar weet je niet welke? Kijk dan niet verder dan de LEGO® Creatieve bouwdoos 10695! Deze set bevat 37 verschillende kleuren LEGO stenen en biedt eindeloze ideeën en mogelijkheden voor zowel beginnende als meer ervaren bouwers. Met speciale elementen zoals een deur, een raam, wielen, ogen en een rotor om je creaties naar een hoger niveau te tillen.

De LEGO Classic Creatieve bouwdoos is geschikt voor bouwers van alle leeftijden en de perfecte aanvulling op iedere LEGO verzameling. Deze set bevat instructies om je op weg te helpen, maar het echte plezier begint wanneer je je verbeelding laat spreken en zelf gaat bouwen. Met LEGO Classic word je aangemoedigd om je creativiteit te stimuleren en fantasierijk te bouwen met de vele mogelijkheden die deze set biedt.

De set bevat een breed assortiment van LEGO stenen in 37 verschillende kleuren, plus speciale elementen zoals 4 sets ogen, een deurkozijn, een deur, een raamkozijn, 2 ramen, 4 banden, 4 velgen en een rotor. De speciale elementen bieden je de mogelijkheid om fantasierijke bouwwerken te creëren die verder gaan dan standaard LEGO-bouwstenen. Maar als je even zonder inspiratie zit, is er een ideeënboekje inbegrepen om je op gang te helpen.

Bovendien zijn alle afgebeelde modellen op de doos en in het ideeënboekje tegelijkertijd te bouwen met deze set. Maar zoals je misschien al weet, zijn de creatieve mogelijkheden van LEGO eindeloos en zijn er geen grenzen aan wat je kunt bedenken en bouwen.

En als je op zoek bent naar nog meer bouwinspiratie, kun je een kijkje nemen op de LEGO website, LEGO.nl/classic, voor tal van online bouwinspiratie en ideeën om nieuwe creaties te bedenken en te bouwen.

Maak je geen zorgen over het opbergen van je nieuwe LEGO-set, deze wordt geleverd in een stevige opbergdoos en bevat een handige stenenwipper om met gemak stenen van elkaar te scheiden en je set georganiseerd te houden.

LEGO Classic Creatieve bouwdoos 10695 is een ideale aanvulling op iedere LEGO verzameling en biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen en te spelen. Of je nu een beginnende bouwer bent die houdt van instructies volgen, of een ervaren bouwer die graag zijn eigen creaties bedenkt, deze set zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Dus waar wacht je nog op? Laat je fantasie de vrije loop en begin vandaag nog met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 24.95 (25-05-2023) € 24.95 (25-05-2023) € 24.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10692

LEGO® Creatieve stenen

foto van lego set11034

Creatieve huisdieren

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.