Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve bouwdoos 10703

De LEGO Classic Creatieve bouwdoos (set 10703) bevat meer dan 500 stenen in stralende kleuren.
Het stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen van alle leeftijden.
Met de bijgeleverde instructies en ideeën kunnen zowel beginners als gevorderde bouwers aan de slag.
Deze set biedt urenlang speelplezier en eindeloze mogelijkheden voor het maken van verschillende creaties.
Bezoek LEGO.
com/classic voor meer bouwideeën en tips.
Ideaal als cadeau voor elke gelegenheid.

Waar is LEGO Creatieve bouwdoos 10703 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
502
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10703
lego insiders punten icoon
202
punten

Welkom in de kleurrijke en oneindig inspirerende wereld van LEGO®! Ontwerp jouw droomhuis, bouw andere fantastische creaties en laat je verbeeldingskracht de vrije loop met de LEGO Classic Creatieve bouwdoos. Deze set is gevuld met meer dan 500 stenen in stralende en levendige kleuren, waaronder deuren, ramen en speciaal gevormde elementen die je kunt gebruiken om allerlei soorten gebouwen en constructies te maken.

Ben je een creatieve denker of een echte bouwexpert? Maakt niet uit! Deze set biedt bouwuitdagingen voor beginners, gevorderden en meesters met instructies en ideeën om jouw creativiteit te prikkelen en stimuleren. De set bevat inspirerende gidsjes met bouwinstructies voor drie verschillende niveaus van complexiteit, waardoor het perfect is voor bouwers van alle leeftijden. De fantasie en creativiteit van kinderen worden gestimuleerd door deze set en het is een onmisbare aanvulling op elke LEGO-verzameling.

Met LEGO Classic Creatieve bouwdoos kun je alles maken wat je wilt, zoals coole huizen, spannende voertuigen, bizarre wezens en noem maar op. Gebruik de stenenwipper om jouw bouwwerken gemakkelijk uit elkaar te halen en start vervolgens met een nieuw project. Dankzij de iconische LEGO stijl is deze set de perfecte speelervaring voor jongeren en volwassenen.

Deze set biedt ook urenlang speelplezier met LEGO minifiguren. Zie hoe minifiguren tot leven komen in jouw zelfgebouwde stad. Gebruik jouw verbeeldingskracht om een ​​minifiguur te creëren die bij jouw unieke LEGO-creatie past. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor degenen die graag hun creativiteit online delen, zijn er ook eindeloze mogelijkheden. Bezoek LEGO.com/classic voor nog meer bouwideeën, instructies en tips. Laat jouw creaties zien aan de online gemeenschap van LEGO bouwers en ontvang tips van internationale LEGO meesters.

De LEGO Classic Creatieve bouwdoos is ideaal voor elke gelegenheid: een verjaardagscadeau, een cadeau voor de feestdagen, of zelfs om met een vriend of vriendin samen te bouwen. Het brengt zeker jarenlang plezier en creativiteit in hun leven.

Haal nu jouw LEGO Classic Creatieve bouwdoos in huis en start met bouwen en spelen! Laat jouw creativiteit de vrije loop en ervaar de magie van LEGO.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set11023

Groene bouwplaat

foto van lego set11007

Creatieve groene stenen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.