Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Creatieve bouwmand 10705

De LEGO set 10705, de Creatieve bouwmand, bevat meer dan 950 stenen in 42 kleuren en speciale elementen waarmee je jouw eigen creaties tot leven kunt brengen.
Geschikt voor alle leeftijden, bevat het ideeën voor 9 modellen en wordt geleverd in een stevige opbergdoos.
Perfect als cadeau voor bouwliefhebbers.
Bestel nu en ontdek jouw creatieve kant!

Waar is LEGO LEGO® Creatieve bouwmand 10705 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
1000
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
01-06-2016
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10705
lego insiders punten icoon
300
punten

Ontdek jouw creatieve kant met de LEGO® Creatieve bouwmand! Deze set bevat meer dan 950 stenen in 42 kleuren, inclusief klassieke LEGO® stenen en speciale elementen zoals ramen, deuren, scharnieren en ogen om jouw creaties tot leven te laten komen. Met 3 niveaus van complexiteit is deze set geschikt voor bouwers van alle leeftijden, van jonge kinderen tot volwassenen.

Met de LEGO® Creatieve bouwmand, worden de mogelijkheden eindeloos. Het bevat ideeën voor minstens 9 modellen, op basis van zowel bijgesloten als downloadbare bouwinstructies. Door de vele stenen en speciale elementen kan je alle modellen tegelijk bouwen! Laat jouw verbeelding de vrije loop en bouw jouw eigen droomhuis, auto of fantasiewereld.

De LEGO® Creatieve bouwmand wordt geleverd in een stevige, opnieuw te gebruiken opbergdoos van karton. Hierdoor kan je het overal mee naartoe nemen en blijft het veilig opgeborgen. De set bevat ook een stenenwipper om het bouwproces gemakkelijker te maken.

Op LEGO.nl/classic vind je instructies die bij deze set horen en nog veel meer. Haal het maximale uit jouw LEGO® creaties met deze handige bron van informatie en inspiratie.

De LEGO® Creatieve bouwmand is niet alleen leuk voor jonge kinderen, maar kan ook worden gebruikt door volwassenen. Het is een geweldige manier om even te ontspannen en jouw creatieve kant te ontdekken. Bouw unieke creaties en voel je trots op wat je hebt gemaakt.

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een kind of een volwassene met een passie voor bouwen, is de LEGO® Creatieve bouwmand de perfecte keuze. Het biedt uren speelplezier en stimuleert de verbeelding en creativiteit.

Kortom, de LEGO® Creatieve bouwmand is de ultieme set voor iedereen die dol is op bouwen en creëren. Met meer dan 950 stenen in 42 kleuren en ideeën voor minstens 9 modellen, zal deze set jouw fantasie en creativiteit in beweging zetten. Bestel hem vandaag nog en ontdek wat je allemaal kunt bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10402

Leuke toekomst

foto van lego set11037

Creatieve planeten

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.