Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Blauwe creatieve doos 10706

De LEGO set 10706, de Blauwe creatieve doos, biedt eindeloze creativiteit voor zowel jong als oud.
Met meer dan 75 kleurrijke en vrolijke tinten blauwe stenen en andere mooie kleuren, stimuleert deze set de fantasie en bouwvaardigheden van kinderen.
Met drie niveaus van bouw-complexiteit is deze set geschikt voor beginners en ervaren bouwers.
Bestel nu en ontdek een wereld van creatieve mogelijkheden!

Waar is LEGO Blauwe creatieve doos 10706 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 3.9517-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
78
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10706
lego insiders punten icoon
37
punten

Welkom in de wereld van onbegrensde creativiteit met de LEGO® Blauwe creatieve doos! Met meer dan 75 kleurrijke en vrolijke tinten blauwe stenen en andere prachtige kleuren biedt deze set uren speelplezier voor jong en oud. Fantasievol bouwen wordt kinderspel met de veelzijdige LEGO stenen en elementen, plus een inspiratieboekje met aan de leeftijd aangepaste bouwinstructies en ideeën om de fantasie en bouwvaardigheden van kinderen te stimuleren.

Deze set biedt drie niveaus van bouw-complexiteit, waardoor het de perfecte kennismaking is met de producten van LEGO voor bouwers in de dop. Of je nu een beginner of een ervaren bouwer bent, deze set biedt de perfecte bouwuitdaging voor jou. Met een leuke mix van klassieke LEGO stenen en speciale elementen, is deze set de ideale startset voor beginnende LEGO bouwertjes.

Ervaar de magie van LEGO als nooit tevoren met deze Blauwe creatieve doos. Deze set is meer dan alleen maar spelen, het helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen en hun bouwvaardigheden te stimuleren. Ze kunnen hun eigen bouwwerken maken, of ze kunnen de inspiratieboekje gebruiken voor extra ideeën en instructies. Het creëren van gebouwen, voertuigen, robots en nog veel meer was nog nooit zo eenvoudig en leuk.

Met deze LEGO Blauwe creatieve doos ontdekken kinderen een nieuwe wereld van eindeloze mogelijkheden. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten en zelf bepalen wat ze willen bouwen en hoe ze het willen bouwen. Deze set biedt drie niveaus van complexiteit en is geschikt voor bouwers van verschillende leeftijden. Het is de perfecte manier om kinderen te helpen hun creativiteit en bouwvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben.

Naast de 75 kleurrijke stenen en andere prachtige kleuren, wordt deze set ook geleverd met een inspiratieboekje met bouwinstructies en allerlei ideeën die de creatieve vaardigheden van je kind stimuleren. Bovendien kun je op LEGO.com/classic terecht voor aanvullende bouwinstructies, ideeën en inspiratie. Vraag eerst je ouders om toestemming, dus wees er zeker van dat het veilig en leuk blijft!

Dus, waar wacht je nog op? Ga aan de slag met de LEGO Blauwe creatieve doos en ontdek een wereld van onbegrensde creativiteit! Stimuleer fantasievol speelplezier met deze inspirerende LEGO Classic set, en laat iedereen zien wat voor fantastische dingen jij kunt bouwen. Deze set biedt een passende bouwuitdaging voor fans van 4-99 jaar, dus het is nooit te laat om te beginnen! Bestel nu de LEGO Blauwe creatieve doos en start vandaag nog met bouwen.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.95 (25-05-2023) € 3.95 (25-05-2023) € 3.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10692

LEGO® Creatieve stenen

foto van lego set11005

Creatief plezier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.