Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rode creatieve doos 10707

Met de LEGO Rode creatieve doos kunnen zowel jong als oud hun fantasie de vrije loop laten.
Deze set bevat meer dan 50 elementen, van klassieke LEGO stenen tot speciale elementen, waardoor het perfect is voor beginnende bouwers.
Het bijbehorende inspiratieboekje biedt bouwinstructies en ideeën om creatieve vaardigheden te stimuleren.
Geschikt voor bouwers van verschillende leeftijden, van 4 tot 99 jaar.
Bestel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze set op LEGO.
com/classic.

Waar is LEGO Rode creatieve doos 10707 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 3.9519-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
55
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10707
lego insiders punten icoon
37
punten

Maak kennis met de LEGO® Rode creatieve doos, een set boordevol vrolijke rode tinten en andere prachtige kleuren die de fantasie van jong en oud stimuleert. Deze set biedt de perfecte kennismaking met de wereld van LEGO voor de bouwers in de dop. Met meer dan 50 elementen, een mix van klassieke LEGO stenen en speciale elementen zoals ramen, deuren, wielen en ogen, is deze set de ideale startset voor beginnende LEGO bouwers.

Of je nu jong of oud bent, met de LEGO Rode creatieve doos wordt fantasievol bouwen kinderspel. Met deze set worden de fantasie en creativiteit van je kind spelenderwijs gestimuleerd. De set biedt drie niveau‘s van bouw-complexiteit en is geschikt voor bouwers van verschillende leeftijden. Het bijbehorende inspiratieboekje biedt bouwinstructies en ideeën om de creatieve vaardigheden van je kind te stimuleren.

Ga naar LEGO.com/classic voor aanvullende bouwinstructies, ideeën en inspiratie. Vraag natuurlijk wel altijd om toestemming van je ouders voordat je deze website bezoekt.

Voor de echte LEGO fans biedt de set een passende bouwuitdaging voor alle leeftijden, van 4 tot 99 jaar. Met de veelzijdige LEGO stenen en elementen, is de mogelijkheid tot creatieve bouwwerken eindeloos. De set biedt de perfecte manier om de creativiteit en bouwvaardigheden van je kind te ontwikkelen.

De LEGO Rode creatieve doos is een inspirerende LEGO Classic set die fantasievol speelplezier stimuleert. Laat een wereld van onbegrensde creativiteit opengaan voor je kind met deze kleurrijke en veelzijdige set. Bestel de LEGO Rode creatieve doos vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze set.

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.95 (25-05-2023) € 3.95 (25-05-2023) € 3.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set11001

Stenen en ideeën

foto van lego set10705

LEGO® Creatieve bouwmand

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.