Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Oranje creatieve doos 10709

Met de LEGO set 10709 Oranje creatieve doos kunnen kinderen en volwassenen hun creativiteit uiten.
De set bevat meer dan 55 elementen in vrolijke oranje tinten en biedt 3 niveaus van complexiteit.
Het inspiratieboekje stimuleert de creatieve vaardigheden van kinderen.
Geschikt voor bouwers van 4-99 jaar.
Ontdek eindeloze creatieve mogelijkheden met de LEGO Oranje creatieve doos!

Waar is LEGO Oranje creatieve doos 10709 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 3.9519-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
60
leeftijd icoon
4-99
intro datum icoon
01-01-2017
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
10709
lego insiders punten icoon
37
punten

Haal het beste uit de creativiteit van je kind met de LEGO® Oranje creatieve doos! Deze set is geschikt voor zowel jonge bouwers als volwassenen die graag creatief willen zijn. Stel je voor dat je de perfecte kennismaking hebt met de wereld van LEGO stenen en elementen in vrolijke oranje tinten en andere prachtige kleuren. Het fantasievol bouwen wordt kinderspel dankzij de veelzijdige LEGO-stenen en elementen die deze doos bevat.

Met meer dan 55 elementen in vrolijke oranje tinten, is de creatieve doos een mix van zowel klassieke LEGO-stenen als speciale elementen, zoals ramen, deuren, wielen en ogen. Dit maakt deze set de ideale startset voor beginnende LEGO bouwertjes. De set biedt 3 niveaus van complexiteit en is geschikt voor bouwers van verschillende leeftijden. Het is een geweldige manier om de fantasie en de creativiteit spelenderwijs te stimuleren.

Het geleverde inspiratieboekje bevat bouwinstructies en allerlei ideeën die de creatieve vaardigheden van je kind stimuleren. Met de LEGO® Classic Oranje creatieve doos worden je kinderen uitgedaagd om hun vaardigheden te verbeteren en hun eigen unieke creaties te bouwen. Zo geniet je kind van fantasievol speelplezier terwijl het zijn bouwvaardigheden ontwikkelt.

Deze set biedt niet alleen eindeloze bouwmogelijkheden maar ook een geweldige manier om je bouwvaardigheden te verbeteren. Bezoek LEGO.com/classic voor aanvullende bouwinstructies, ideeën en inspiratie. Vraag eerst toestemming aan je ouders en ga dan aan de slag om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen.

Of je nu een jonge bouwer bent die net begint met spelen of een ervaren volwassene die graag creatief wil zijn, de Oranje creatieve doos van LEGO is de perfecte set voor jou. Het is geschikt voor fans van 4-99 jaar en biedt een passende bouwuitdaging voor iedereen.

Ga op avontuur met de LEGO® Oranje creatieve doos en laat je fantasie de vrije loop! Ontdek de eindeloze creatieve mogelijkheden en bouw je eigen unieke creaties. Laat de wereld van onbegrensde creativiteit voor je open gaan en beleef de ultieme LEGO-ervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.95 (25-05-2023) € 3.95 (25-05-2023) € 3.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10698

LEGO® Classic Creatieve grote opbergdoos

foto van lego set11019

Stenen en functies

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.