Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve blauwe stenen 11006

De LEGO Classic-set 11006 is een veelzijdig speelgoed dat kinderen vanaf 4 jaar inspireert om te bouwen, creëren en fantaseren.
Met 3 eenvoudig te bouwen modellen en eindeloos bouwplezier biedt deze set creatieve mogelijkheden.
Het ondersteunt de ontwikkeling van vaardigheden zoals creativiteit, probleemoplossend denken en fijne motoriek.
Het speelgoed is lichtgewicht en compact, waardoor het handig is om mee te nemen op reis.
Het stimuleert ook educatie door kinderen inzicht en kennis te laten opdoen.
De LEGO-stenen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan wereldwijde veiligheidsnormen.
Koop deze set om de verbeeldingskracht van kinderen te versterken en hen vaardigheden te laten ontwikkelen voor de toekomst.
Perfect als cadeau voor sinterklaas of verjaardagen!

Waar is LEGO Creatieve blauwe stenen 11006 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 2.9819-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 3.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 3.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 4.9919-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
52
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
11006
lego insiders punten icoon
37
punten

Haal het beste uit de creativiteit van kinderen met LEGO Classic-set 11006. Het is een spannende mix van blauwe LEGO-stenen die kinderen van elke leeftijd zullen inspireren om te bouwen, creëren en fantaseren. Met 3 eenvoudig te bouwen modellen plus eindeloos bouwplezier biedt dit veelzijdige speelgoed boordevol creatieve mogelijkheden.

De set is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar. Het bevat duidelijke instructies om 3 verschillende modellen te bouwen: een blauwe walvis met grote, ronde ogen en spuitgat, een trein met draaiende wielen en een minirobot met beweegbare armen. Nadat kinderen deze modellen hebben gebouwd, kunnen ze hun eigen fantasierijke creaties bouwen en hun eigen verhalen maken.

Met deze LEGO Classic-set kunnen kinderen waardevolle vaardigheden ontwikkelen. Naast het bevorderen van hun creativiteit en verbeeldingskracht, helpt het speelgoed langdurige ontwikkelingsvoordelen te bieden – waaronder het verbeteren van hun kritisch denken, probleemoplossende vaardigheden, fijne motoriek en hand-oogcoördinatie.

De set is een geweldig bouwspeelgoed voor beginners en kinderen die hun LEGO-stenenverzameling willen uitbreiden. Dankzij het lichtgewicht ontwerp en het compacte formaat is het handig om mee te nemen op reis of voor onderweg, zodat kinderen overal creatief kunnen zijn.

LEGO Classic Creative Blue Bricks ondersteunt het koppelen van spel aan leren. De speelset stimuleert niet alleen de creativiteit van kinderen, maar biedt ook educatie. Door middel van fabrieksgebouwen, auto's, vliegtuigen, treinen, huizen, dieren, bruggen, kastelen, enzovoort, kunnen kinderen hun inzicht en kennis verbreden. Ze leren hoe dingen werken, hoe er constructies gebouwd worden en hoe diverse materialen met elkaar verbonden kunnen worden. Bovendien leert uw kind controleren op verantwoorde wijze.

Bovendien biedt de LEGO Group producten van de hoogste kwaliteit. De stenen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Dit speelgoed voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. De LEGO Group gooit, plet, draait, verhit, buigt, bekrast en rekt de LEGO-stenen en onderdelen zodat je er zeker van kunt zijn dat ze veilig zijn voor jouw kind.

Koop LEGO Classic-set 11006 en geef je kinderen een vliegende start om hun verbeeldingskracht te versterken, en vaardigheden op te doen waarmee ze hun toekomst kunnen bouwen. LEGO Classic, Creatieve blauwe stenen hebben alles wat kinderen nodig hebben om actief en levenslang te spelen en te bouwen. Deze set is geweldig voor sinterklaas- of verjaardagscadeaus, of elke dag die een beetje speeltijd verdient!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 2.98 (15-06-2023) € 4.99 (15-07-2022) € 4.54

Ook aanbevolen:

foto van lego set10713

LEGO® Creatieve koffer

foto van lego set11032

Creatief kleurenplezier

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.