Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve groene stenen 11007

Met de LEGO Classic Creatieve Groene Stenen set 11007 kunnen kinderen bouwen, spelen en creëren.
De set bevat 60 stenen en onderdelen om 3 modellen te bouwen, maar kinderen kunnen ook hun eigen creaties bedenken.
Het stimuleert vaardigheden zoals kritisch denken en probleemoplossing.
Het is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder.
Batterijen zijn niet nodig en het speelgoed is van hoge kwaliteit en veilig voor kinderen.
Combineer deze set met andere LEGO sets voor nog meer speelplezier.
Ontdek de eindeloze mogelijkheden van fantasie en creativiteit met de LEGO Classic Creatieve Groene Stenen set 11007!

Waar is LEGO Creatieve groene stenen 11007 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 3.9519-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 4.9919-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
60
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-07-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
11007
lego insiders punten icoon
37
punten

Bouw, speel en creëer met de LEGO Classic Creatieve Groene Stenen set 11007! Deze tijdloze startset barst van de inspiratie en ideeën in het prachtige groen. Klaar om je verbeelding te prikkelen en je creativiteit te laten exploderen? Dit fantasierijke bouwspeelgoed is perfect voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Met deze set leer je vaardigheden waar je je hele leven profijt van zult hebben. Maak kennis met de bouwvaardigheden van de toekomst en start vandaag nog!

Laat de creativiteit stromen met fantasierijk bouwspeelgoed

De LEGO Classic Creatieve Groene Stenen set 11007 bevat 60 stenen en onderdelen. Met deze collectie kunnen kinderen 3 speelgoedmodellen bouwen. Denk aan een schattige groene hond, een minihelikopter met draaiende rotor en een appelboom met een heerlijk uitziende, afneembare appel. Eenvoudige instructies en leuke functies maken het bouwen van deze modellen een feestje! Maar het wordt pas echt leuk wanneer kinderen de stenen gaan combineren om hun modellen naar eigen fantasie aan te passen en zelf creaties te bedenken en te bouwen.

Bouw vaardigheden voor de toekomst met deze stenen voor kinderen

LEGO Classic sets inspireren jongens en meisjes om te bouwen, te creëren en te fantaseren. Naast het genieten van eindeloos vrij spel en creatieve zelfexpressie ontwikkelen kinderen waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan. Zo leren ze kritisch denken, ontwikkelen ze hun probleemoplossend vermogen en creativiteit. Bovendien zijn LEGO stenen en onderdelen consistent, compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar en uit elkaar te halen. En dat al sinds 1958!

Eindeloos bouwplezier met deze geweldige startset

De LEGO Classic Creatieve Groene Stenen set 11007 is de perfecte startset en stimuleert creatief spel met een open einde. Met 3 eenvoudig te bouwen modellen en eindeloze aanpasbare creaties barst deze geweldige startset van de creatieve mogelijkheden. Deze set is perfect voor beginners, maar ook voor gevorderde bouwers die hun LEGO verzameling willen uitbreiden.

Combineer LEGO sets voor nog meer plezier

Bouwen en spelen met de 3 speelgoedmodellen is nog maar het begin. Wanneer kinderen hun eigen modellen en verhalen maken, is alles mogelijk. Bovendien kan deze LEGO Classic set gecombineerd worden met andere LEGO speelgoedsets voor nog meer speelplezier. Verzamel alle Classic sets en ontdek een wereld vol fantasie en creativiteit.

Geweldig cadeau voor jong en oud

De LEGO Classic Creatieve Groene Stenen set 11007 is een geweldig cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder. Maar ook volwassenen zullen deze set waarderen. De eenvoudige, duidelijke instructies maken het bouwen van de modellen gemakkelijk en leuk. En wanneer het bouwen klaar is, kan het spelen en creëren beginnen!

Batterijen zijn niet nodig - het plezier stopt nooit

LEGO speelgoed wordt gevoed door de verbeelding van kinderen, daarom zijn er geen batterijen nodig. Stimuleer het kritisch denken en het probleemoplossend vermogen van kinderen met LEGO speelgoed. Deze set prikkelt de verbeelding en ontwikkelt waardevolle vaardigheden voor de toekomst.

Maak spel van hoge kwaliteit met LEGO

De LEGO Group gebruikt alleen de hoogste kwaliteit stenen en onderdelen voor al hun speelgoed. Alle sets voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen en zijn absoluut veilig voor jouw kind. Bij de LEGO Group gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken ze de stenen en onderdelen, totdat ze aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Ontdek een wereld vol fantasie en creativiteit met LEGO Classic Creatieve Groene Stenen set 11007!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 3.95 (24-05-2023) € 3.95 (24-05-2023) € 3.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set11008

Stenen en huizen

foto van lego set5007212

How to Build LEGO® Cars

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.