Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stenen en huizen 11008

Maak kennis met de LEGO® Classic Stenen en Huizen set.
Met 270 stenen en onderdelen kunnen kinderen 6 verschillende huizen bouwen, zoals een vuurtoren, kasteel en windmolen.
Het bouwen van LEGO huizen helpt kinderen belangrijke vaardigheden te ontwikkelen en stimuleert creativiteit.
De set is geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder en kan gecombineerd worden met ander LEGO speelgoed.
Bestel nu en laat je kinderen genieten van eindeloos bouwplezier en verbeeldingskracht!

Waar is LEGO Stenen en huizen 11008 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 12.9817-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 14.9917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 14.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9517-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 19.9917-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
270
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
11008
lego insiders punten icoon
150
punten

Welkom thuis bij de LEGO® Classic Stenen en Huizen set! Deze set is ontworpen om kinderen van 4 jaar en ouder kennis te laten maken met het creatieve plezier van bouwen. Waar kinderen ook wonen, van een groot huis tot een kleine iglo, deze set heeft voor ieder wat wils.

Met 270 stenen en onderdelen, kunnen kinderen 6 verschillende huizen bouwen, waaronder een groot huis, een vuurtoren, een iglo, een kasteel, een klein huisje en een windmolen. Na het bouwen van deze basismodellen, hebben ze nog genoeg stenen over om hun eigen droomhuis te creëren.

Het bouwen van LEGO huizen helpt kinderen belangrijke vaardigheden te ontwikkelen, zoals probleemoplossend vermogen en kritisch denken. Ze leren ook belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerking, communicatie en empathie. Terwijl kinderen bouwen, spelen en opnieuw bouwen, ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan.

De eenvoudige instructies en coole functies, zoals de draaiende wieken van de windmolen, maken het bouwen extra leuk. Jongens en meisjes zullen genieten van het bouwen en spelen met hun modellen en als ze hun eigen creaties gaan ontwerpen, komt het fantasierijke bouwplezier pas echt naar voren! De stenen en onderdelen kunnen ook gecombineerd worden met ander LEGO® speelgoed om het plezier nog verder uit te breiden.

De LEGO® Classic Stenen en Huizen set is een geweldige manier om kinderen te laten kennismaken met creatief bouwen. Combineer met andere LEGO sets voor nog meer mogelijkheden. Geen batterijen nodig, dus het plezier stopt nooit! Het eindeloze creatieve spel wordt gevoed door kinderfantasie, wat het kritisch denken, het probleemoplossend vermogen en de voldoening van iets 'helemaal zelf' voor elkaar krijgen stimuleert.

Deze educatieve LEGO® set is een ideaal verjaardags- of decembercadeau voor kinderen die geïnteresseerd zijn in het bouwen van huizen, windmolens, vuurtorens en iglo's. Jongens en meisjes van 4 jaar en ouder zullen deze leuke bouwset geweldig vinden.

LEGO Classic sets bieden kinderen ideeën en inspiratie. Leuke modellen en eenvoudige handleidingen laten ze snel van start gaan. Terwijl ze de vreugde van het bouwen van hun eigen creaties ontdekken, leren ze vaardigheden die ze ook in de toekomst kunnen gebruiken. LEGO® Classic sets stimuleren onbeperkt en onbegrensd spel met een gekke mix van stenen, onderdelen, ideeën en inspiratie. Het ontwikkelen van de creatieve vaardigheden van kinderen was nog nooit zo leuk en makkelijk!

Al het LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste normen in de industrie. Daardoor zijn de stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. Natuurlijk voldoet deze set aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, buigen, bekrassen en rekken we de stenen en onderdelen zodat je er zeker van kunt zijn dat het speelgoed veilig is voor jouw kind.

Kortom, de LEGO® Classic Stenen en Huizen set is een geweldige manier om kinderen hun eigen fantasierijke droomhuis te laten bouwen. Met eindeloos fantasierijk spel en vrij bouwplezier is alles mogelijk met dit veelzijdige speelgoed. Bestel vandaag nog de LEGO® Classic Stenen en Huizen set en kijk hoe jouw kinderen hun eigen creaties bouwen en hun verbeeldingskracht de vrije loop laten!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.98 (16-06-2023) € 19.99 (15-07-2022) € 17.29

Ook aanbevolen:

foto van lego set11023

Groene bouwplaat

foto van lego set10714

Blauwe basisplaat

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.