Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve witte stenen 11012

Met de LEGO Classic Creatieve witte stenen (11012) speelset kunnen kinderen vanaf 4 jaar hun creativiteit de vrije loop laten.
De set bevat 3 eenvoudig te bouwen modellen en kan worden gecombineerd om eigen creaties te maken.
Met de digitale bouwgids en de mogelijkheid om stenen te combineren met andere LEGO sets, is dit een leuke en educatieve speelset.
Bestel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO bouwspeelgoed!

Waar is LEGO Creatieve witte stenen 11012 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is InterToys InterToys € 2.9817-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Alternate Alternate € 3.1917-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 3.9517-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 4.9905-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 4.9917-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
60
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
01-03-2021
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
11012
lego insiders punten icoon
37
punten

Ben jij op zoek naar een speelgoedset waarmee je je creativiteit de vrije loop kunt laten? Dan is de LEGO® Classic Creatieve witte stenen (11012) speelset echt iets voor jou! Deze set zit boordevol ideeën en inspiratie waarmee jij je creativiteit kunt uiten en urenlang plezier kunt beleven.

Deze speelset is geschikt voor kleine bouwers vanaf 4 jaar en bevat 3 eenvoudig te bouwen LEGO speelgoedideeën. Zo kun je bijvoorbeeld een sneeuwpop met een bezem, een schaap in een bloemenwei en een zeemeeuw met een vis maken. Maar daar houdt het plezier niet op, want jij kunt de stenen combineren om de modellen aan te passen en je eigen creaties te maken!

En als je even niet meer weet hoe je verder moet bouwen, dan heeft deze LEGO Classic speelset een stapsgewijze digitale gids met eenvoudige bouwinstructies en Instructions PLUS. Dit is onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties wordt bouwen met LEGO stenen pas echt kinderspel!

Maar deze speelset is niet alleen leuk, het is ook goed voor de ontwikkeling van je vaardigheden. LEGO Classic bouwsets geven kinderen ideeën en grenzeloze inspiratie in handen met leuke modellen waarmee ze spelenderwijs hun creativiteit en fijne motoriek ontwikkelen.

Deze LEGO® Classic Creatieve witte stenen (11012) speelgoedset bevat alle LEGO® stenen die jij nodig hebt om een speelgoedsneeuwpop met een bezem, een schaap in een bloemenveld en een zeemeeuw met een vis te bouwen – of wat jij maar kunt bedenken. En als je de 3 leuke modelideeën in deze speelset hebt gebouwd en ermee hebt gespeeld, dan kun je de stenen en onderdelen ook combineren met andere LEGO® sets voor nog meer plezier!

Deze speelset is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook om cadeau te geven. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor beginnende LEGO® bouwers en kinderen die hun verzameling LEGO stenen willen uitbreiden.

En het mooie van deze speelset is dat je overal waar je wilt creatief speelplezier kunt beleven. Deze compacte LEGO® Classic Creatieve witte stenen speelset neem je gemakkelijk overal mee naartoe.

En als je gaat bouwen, dan hoef je niet lang te zoeken naar de juiste stenen. De doos bevat namelijk per bouwwerk een afzonderlijk zakje met LEGO® onderdelen. Kies een model, open het zakje met stenen en je kunt meteen aan de slag!

Deze LEGO® Classic Creatieve witte stenen speelset is een echte aanrader. Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en je vaardigheden te ontwikkelen. En omdat LEGO® speelgoed voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen in de industrie, kun je erop vertrouwen dat het consistent, compatibel en leuk om te bouwen is – en dat is al zo sinds 1958.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw LEGO® Classic Creatieve witte stenen (11012) speelset en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO® bouwspeelgoed. Het stimuleren van creativiteit en probleemoplossende vaardigheden was nog nooit zo leuk!

Laatste update: 2023-12-29 09:40:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 2.98 (15-06-2023) € 4.99 (15-07-2022) € 4.38

Ook aanbevolen:

foto van lego set11014

Stenen en wielen

foto van lego set11038

Kleurrijke creatieve opbergdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.