Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatief spelen met neon 11027

Stimuleer de verbeelding en creativiteit van kinderen vanaf 5 jaar met LEGO Classic Creatief spelen met neon set 11027.
Deze set bevat felgekleurde stenen en expressieve ogen, waarmee kinderen urenlang kunnen bouwen.
Met gedrukte en digitale bouwinstructies kunnen ze vijf leuke modellen maken en hun eigen creaties bedenken.
Het is ook een geweldig cadeau voor kinderen die van kleur en creatief bouwen houden.
Deze set is gemaakt voor jonge bouwers en helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals ruimtelijk inzicht, probleemoplossing, creativiteit en fijne motoriek.

Waar is LEGO Creatief spelen met neon 11027 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
333
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
11027
lego insiders punten icoon
130
punten

Stimuleer je innerlijke kunstenaar en ontwerper met LEGO® Classic Creatief spelen met neon set 11027! Deze set is perfect voor kinderen vanaf 5 jaar die geobsedeerd zijn door het creëren van fantastische bouwwerken met opvallende kleuren en expressieve details. Met deze set kun je je kinderen helpen hun verbeeldingskracht te ontwikkelen en hun creativiteit te uiten met de kleurrijkste bouwstenen die er zijn.

Felgekleurde stenen voor creatieve kinderen
Deze set bevat maar liefst 333 stenen in verschillende formaten en levendige neonkleuren, waardoor je urenlang fantasierijk kunt bouwen en creëren. Maar liefst 18 van de stenen hebben bovendien expressieve ogen die je kunt gebruiken om je creaties tot leven te brengen. Gebruik de gedrukte bouwinstructies om vijf leuke modellen te bouwen, zoals een ananas, een markeerstift, een auto, een alien en rolschaatsen. Of gebruik je eigen verbeelding en bedenk zelf de meest fantastische creaties. Er is zelfs een digitale versie van de bouwinstructies te vinden in de LEGO Builder app, zodat je je creaties altijd bij de hand hebt.

Leuk voor het hele gezin!
De LEGO Classic 5+ speelgoedset biedt volwassenen de kans om samen met hun kind bouwplezier te delen. Deze set zit boordevol ideeën en inspiratie voor jonge bouwers en biedt volwassenen de gelegenheid om de ontwikkelingsmijlpalen van hun kind te vieren. Het is de perfecte manier om quality time door te brengen met je gezin.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Deze set is niet alleen een geweldige manier om de fantasie van kinderen te stimuleren, maar kan ook bijdragen aan het ontwikkelen van vaardigheden die kinderen nodig hebben in hun dagelijks leven. Door te spelen met deze LEGO set, ontwikkelen kinderen namelijk vaardigheden op het gebied van ruimtelijk inzicht, probleemoplossing, creativiteit en fijne motoriek.

Een cadeau dat de verbeelding prikkelt
Mocht je nog op zoek zijn naar een geweldig cadeau voor een kind dat van kleuren, creatief bouwen en fantasie houdt, dan is deze set een geweldige keuze. Het is perfect voor verjaardagen, speciale gelegenheden, of gewoon als een attent cadeautje.

Gemaakt voor jonge bouwers
De eenvoudige handleiding met duidelijke afbeeldingen maakt het voor jonge kinderen gemakkelijk om te bouwen, terwijl ze ook direct aan hun vaardigheden werken. Jonge bouwers krijgen namelijk de kans om vrij te spelen en zichzelf creatief uit te drukken. Bovendien zijn LEGO-onderdelen gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, zodat je kinderen veilig en zorgeloos kunnen genieten van deze set.

Kortom, LEGO Classic Creatief spelen met neon set 11027 is een fantastische manier om kinderen te stimuleren hun fantasie en creativiteit te uiten. Begin vandaag nog met spelen en bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (19-03-2024) € 16.95 (25-05-2023) € 16.28

Ook aanbevolen:

foto van lego set11029

Creatieve feestset

foto van lego set5007212

How to Build LEGO® Cars

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.