Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Creatieve feestset 11029

Maak elk feestje een knalfuif met de LEGO Classic Creatieve Feestset (11029)! Deze set bevat 900 kleurrijke bouwstenen en biedt eindeloos bouw- en speelplezier.
Bouw modellen van een teddybeer, een unicorn, een piñata en meer.
Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ideaal om mijlpalen te vieren.
De set bevat ook een digitale handleiding en inspiratie online.
Haal deze vrolijke set nu in huis en maak van elk feestje een succes!

Waar is LEGO Creatieve feestset 11029 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 41.9519-09-2024

Bekijk meer Classic sets

aantal lego stenen icoon
900
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
01-03-2023
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
11029
lego insiders punten icoon
375
punten

Maak van elk feestje een knalfuif met de LEGO® Classic Creatieve Feestset (11029)! Deze uitgebreide set bevat maar liefst 900 kleurrijke bouwstenen, waarmee je eindeloos kunt bouwen en spelen. Of je nu jarig bent, een familiefeestje viert of gewoon zin hebt in gezelligheid met vrienden, deze feestset is altijd een succes.

Met behulp van de handige bouwinstructies bouw je moeiteloos de meest feestelijke modellen. Van een schattige teddybeer tot een vrolijke clown en van een magische eenhoorn tot een kleurrijke piñata. Maar ook een prachtige regenboog, een verrukkelijke taart, een bak popcorn, leuke cadeautjes en heel veel ballonnen mogen niet ontbreken op jouw feestje!

En is het feestje voorbij? Dan gaat het creatieve bouwplezier gewoon verder. De set biedt namelijk eindeloos veel mogelijkheden om te bouwen en te spelen. Laat je fantasie de vrije loop en verzin de mooiste creaties!

De LEGO® Classic Creatieve Feestset is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en biedt volop inspiratie en bouwplezier voor volwassenen. Samen bouwen is niet alleen gezellig, maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Deze set is dan ook ideaal om mijlpalen te vieren en herinneringen te maken met het hele gezin.

Naast de gedrukte bouwinstructies bevat de set ook een digitale versie van de handleiding. Zo kun je altijd en overal bouwen en spelen, waar je ook bent. En wil je nog meer inspiratie opdoen? Dan kun je online terecht voor nog meer suggesties en speelmogelijkheden.

De LEGO® Classic Creatieve Feestset is een cadeautje waar je gegarandeerd veel speelplezier aan zult beleven. Deze kleurrijke en vrolijke set biedt een geweldige manier om samen te bouwen, te spelen en herinneringen te maken. Dus waar wacht je nog op? Haal nu deze fantastische set in huis en maak van elk feestje een knalfuif!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:58

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 41.95 (25-05-2023) € 41.95 (25-05-2023) € 41.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set11031

Creatief spelen met apen

foto van lego set10703

Creatieve bouwdoos

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.